Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie gaat optreden tegen hangjeugd Breskens

Toegevoegd: 10-11-2015, 12.31 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Naar aanleiding van klachten gaat de politie de komende tijd optreden tegen hangjeugd in Breskens.


De jongeren zorgen tijdens het 'chillen' bij het complex Hooge Platen aan de Achterweg voor overlast. Volgens jeugdagent Petra Pronk, verantwoordelijk voor de gemeente Sluis, klagen veel bewoners steen en been. Na het 'chillen' laten de jongeren volgens de politie ook allerlei afval achter.

De komende periode zal er extra toezicht worden gehouden door de politie. Hierbij zal waar nodig ook geverbaliseerd worden, zo waarschuwt de jeugdagent op sociaal medium Instagram.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
karel (11-11-2015 om 09:08)
@vdijk, inderdaad. Tuig in Sluiskil loopt openlijk te dealen, herrie te schoppen en de boel onveilig te maken, maar daar zie je nooit controle. Ja ze rijden voorbij en dat is het.
vdijk (10-11-2015 om 21:51)
Kom dan ook maar eens in Sluiskil kijken. Het plein tegenover de supermarkt is 1 grote puinbak. Dealen, drugs en drankmisbruik zijn hier de dagelijkse bezigheden.
Rober (10-11-2015 om 20:33)
Woon zelf in de H.P heb regelmatig met de "hangjongeren een gesprek" ze zijn erg beleefd en inderdaad het was een zooitje ,we hebben afgesproken ,o.k geen probleem ,maar rotzooi in de prullebak en ik moet zeggen buiten de peuken geen blikje meer te zien .petje af jongens.
wim (10-11-2015 om 17:52)
ik ben ook jong geweest laat die gasten gewoon doen heb er nooit geen last van gehad ben 65 plus laat die gasten gewoon jong zijn en ouderen zeik niet zo
Bouwer (10-11-2015 om 17:41)
Tja,al jaren word alles voor de jeugd wegbezuinigd. Voor de tieners (ouder dan 14 15 jaar) is er al decennia lang niets te doen.Ze mogen bijna niets. En men verwacht dat ze,eerst naar school gaan (in stilte en netjes in het verkeer) en daarna de de rest van de dag braaf binnen zitten,of ergens zijn waar niemand ze kan zien en/of horen. Zeker in zo'n metropool als Breskens vind ik het niet vreemd dat ze niets te doen hebben. Klagers zijn nooit jong geweest en hebben zich altijd gedragen? Kom nou eens, klagers,politie en bewindvoerders, met oplossingen,in plaats van problemen onder het tapijt te blijven vegen.
Miralene (10-11-2015 om 17:31)
Voer de dienstplicht maar weer in dan leren ze disciplines. En zijn ze van de straat.
Cookie-instellingen beheren