Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 38 km

Politie gaat optreden tegen hangjeugd Breskens

Toegevoegd: 10-11-2015, 12.31 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Naar aanleiding van klachten gaat de politie de komende tijd optreden tegen hangjeugd in Breskens.


De jongeren zorgen tijdens het 'chillen' bij het complex Hooge Platen aan de Achterweg voor overlast. Volgens jeugdagent Petra Pronk, verantwoordelijk voor de gemeente Sluis, klagen veel bewoners steen en been. Na het 'chillen' laten de jongeren volgens de politie ook allerlei afval achter.

De komende periode zal er extra toezicht worden gehouden door de politie. Hierbij zal waar nodig ook geverbaliseerd worden, zo waarschuwt de jeugdagent op sociaal medium Instagram.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ed (10-11-2015 om 15:23)
Moeten ze eens bij de zuidpolder komen bij die busstaions bij ter schorre in Terneuzen ,dat is gewoon schrikbarend af en toe , daar durf je gewoon niet meer langs te lopen en ze weten dat je niks mag doen want ze zein minderjarig ,maar wel mensen uitschelde en beledigen ,daar zijn ze sterk in en in de winkels kunnen ze niets eens tot 10 tellen daar zijn ze ook nog te stom voor.
John (10-11-2015 om 14:50)
Chillen? Ga toch een boek lezen.
Bucht is het (10-11-2015 om 14:37)
Er mankeert tegenwoordig erg veel aan de opvoeding van de jeugd in het algemeen. Ze staan bij McDonalds een meter van een vuilnisbak en dumpen nog alles op de grond. Ook vanuit rijdende auto's van die meiden met dure merkkleding en make-up en gewapend met smartphones dumpen ze alle McDonalds verpakkingen in omringende woonwijken. Het is echt bucht, andere woorden heb ik er niet voor. Zeg je er wat van dan sta je gelijk met foto op hun "netwerk" geparkeerd als vervelende vent.
Jan (10-11-2015 om 13:43)
Ik denk altijd dat, als er door de overheid meer aandacht besteed wordt aan het bezighouden van de jeugd, dat er weinig of geen hangjeugd zou zijn. En niet iedereen houdt van voetballen. Daarom leer ze knutselen met hout, metaal, enz. Leer ze met een microscoop werken en goed fotograferen, tekenen, schilderen. enz. De meeste weten niet hoe te beginnen, die moeten een zetje hebben en wie kan dat beter begeleiden dan de overheid? Die heeft er zelf ook veel baat bij. Ik denk dat de buurthuizen voor dat eerste zetje uitermate geschikt zijn. En wat is er nou mooier dan iets zelf maken?
jo (10-11-2015 om 13:22)
laten ze dat ook maar eens in Vlissingen doen daar loopt ook dat gespuus
Bewoner Zeeland (10-11-2015 om 13:20)
Pfff de jeugd is de toekomst maar ze morgen nergens rondhangen, wordt steeds erger met het geklaag van de grijze golf.
Cookie-instellingen beheren