Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 30 km

Politie gaat optreden tegen hangjeugd Breskens

Toegevoegd: 10-11-2015, 12.31 uur
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Naar aanleiding van klachten gaat de politie de komende tijd optreden tegen hangjeugd in Breskens.


De jongeren zorgen tijdens het 'chillen' bij het complex Hooge Platen aan de Achterweg voor overlast. Volgens jeugdagent Petra Pronk, verantwoordelijk voor de gemeente Sluis, klagen veel bewoners steen en been. Na het 'chillen' laten de jongeren volgens de politie ook allerlei afval achter.

De komende periode zal er extra toezicht worden gehouden door de politie. Hierbij zal waar nodig ook geverbaliseerd worden, zo waarschuwt de jeugdagent op sociaal medium Instagram.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner (10-11-2015 om 17:28)
Helaas gebeurt dit niet alleen aan de Hooge Plaaten, maar ook op andere plaatsen in breskens (o.a. de skatebaan en op het schoolplein van de nieuwe school). Blij om te lezen dat er eindelijk eens tegen opgetreden wordt!
erwin (10-11-2015 om 17:24)
@bewoner zeeland . Als de jeugd de toekomst is dan zie ik die helaas wel erg somber in .
grijze golf (10-11-2015 om 17:12)
Bewooner, ik heb niks tegen de hangjeugd als ze maar de rommel opruimen als ze weggaan, inderdaad je kunt een spoor volgen van de M.C door de hele wijk en polder en Daar erger ik mij aan, niet aan de jeugd
Ben (10-11-2015 om 16:10)
"Bewoner Zeeland": mogen ze dan bij u in de tuin hangen, herrie maken en hun troep daar achterlaten? Fijn, dan heeft u de rest van de buurt een groot plezier gedaan!
Terneuzenaar (10-11-2015 om 15:55)
Is er naast een kaartavond,bingo-avond en de brei club, iets voor de jeugd te doen naast de kart-baan die er ligt? Ik kan de irritatie begrijpen, echter vraag ik mij af of de bewoners, wel eens in gesprek zijn gegaan met de jeugd? Of eens een avondje de geschiedenis van het dorp hebben verteld? Zorg dat je samen verder komt zonder de politie er bij te halen, het is nergens goed voor om voor je 18e jaar het cellencomplex te hebben gezien, dit groepje zal anders later met strafbladen nergens aan de bak komen, en dat omdat zij voor overlast zorgen door te "chillen".. Organiseer een hapje met drankje op één van de vele vissersboten, kom samen om vooruit te gaan. Succes!
Adri (10-11-2015 om 15:29)
Eerst naar de bron, de ouders. Ik wil absoluut niet de racist uithangen, want ieder is gelijk, maar je ziet gewoon, dat in allochtone gezinnen thuis de tucht wordt gehanteerd, maar wat die gasten buiten uithalen is verantwoordelijkheid van gemeenschap i.c. politie. Ik zie regelmatig als ik avonddienst gedraaid heb, dat er om 23.30 nog mannekes op straat zijn vanaf 11 jaar. Is toch te gek voor woorden. Niet deze gasten aanpakken, maar de ouders.
Cookie-instellingen beheren