Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer auto uit de bocht op N57

Toegevoegd: 30-11-2015, 16.17 uur
De auto kwam bij het ongeluk op zijn kant terecht.
De auto kwam bij het ongeluk op zijn kant terecht.
© Foto: Rolf de Feijter / Provicom
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Op N57 in Middelburg is vanmiddag weer een auto van de weg geraakt en op zijn kant terecht gekomen.


Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur in de scherpe bocht van de N57 komend vanaf de A58 vanuit Middelburg. De auto raakte van de weg en kwam vervolgens op zijn kant terecht half in het water.

De bestuurster van de auto, een 19-jarige vrouw uit Rockanje, werd met behulp van omstanders uit haar voertuig gehaald. Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft de vrouw medisch onderzocht. Ze raakte echter niet gewond.

Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft de auto uit het water gehaald en geborgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Citer (30-11-2015 om 16:41)
Slechte banden of te hard...ik snap niet dat mensen hun snelheid niet aanpassen..staat bord met advies snelheid en met dit weer en dit soort bochten...extra voorzichtig zijn!
Gitta (30-11-2015 om 16:41)
Wij weten het zo onderhand wel dat je die bocht niet te snel moet nemen en zeker niet met regen. Maar een beginnend bestuurder die ook nog eens niet uit de regio komt die weet dat niet. Ondanks het bord met adviessnelheid van 60km wat er niet voor niks staat toch?
Cookie-instellingen beheren