Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer auto uit de bocht op N57

Toegevoegd: 30-11-2015, 16.17 uur
De auto kwam bij het ongeluk op zijn kant terecht.
De auto kwam bij het ongeluk op zijn kant terecht.
© Foto: Rolf de Feijter / Provicom
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Op N57 in Middelburg is vanmiddag weer een auto van de weg geraakt en op zijn kant terecht gekomen.


Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur in de scherpe bocht van de N57 komend vanaf de A58 vanuit Middelburg. De auto raakte van de weg en kwam vervolgens op zijn kant terecht half in het water.

De bestuurster van de auto, een 19-jarige vrouw uit Rockanje, werd met behulp van omstanders uit haar voertuig gehaald. Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft de vrouw medisch onderzocht. Ze raakte echter niet gewond.

Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft de auto uit het water gehaald en geborgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
sander (30-11-2015 om 19:45)
Vraagje aan alle mensen die het allemaal zo goed weten blijkbaar, Waar staat in de tekst dat deze dame harder als 60 heeft gereden? ik zie het nergens staan namelijk overigens heerlijk bochtje trouwens, vooral met droog wegdek lekker met piepende bandjes, Geweldig!!!
een gast (30-11-2015 om 18:57)
Rene de mensen die dit zeggen, rijden waarschijnlijk net als ik regelmatig van de A 58 de N 57 op, en hoe de anderen het doen kan ik niet beoordelen. Maar als je met de opgegeven advies snelheid deze bocht ingaat en oplet wat er op de weg gebeurd dan is het bijna onmogelijk om er uit te vliegen zoals jij dit schrijft, en ja dan hebben ze het aan zichzelf te danken. Misschien toch harder gereden of met mobiel bezig geweest,sommige mensen doen zoveel in de auto dat ze soms de weg kwijt zijn wie weet was dit hier ook het geval.
Argus (30-11-2015 om 18:51)
Gelukkig stond er nog een lantaarnpaal. Borden kijken en ze ook zien en weten wat het betekent De bocht kan weinig aan het ongeval doen en is ook niet de oorzaak. Snelheid aanpassen, defensief rijden en vooral niet op de smartphone of met andere speeltjes bezig zijn achter het stuur. Gelukkig is de bestuurster en zonder kleerscheuren afgekomen en heeft ze een goed leermoment te pakken. Dat ze voortaan veilig moge rijden.. Wel even een ander autootje kopen.
Wen (30-11-2015 om 18:39)
Beste rene Ik rijd dagelijks die bocht. De bocht is echt niks mis mee.. Vergeleken met andere bochten in nederland. Het is een heerlijk bochtje om er door heen te rijden. Maar dan gewoon met een stuk lagere snelheid! En aangezien de weersomstandigheden en ook al kent ze t pad niet extra opletten dan!!
mike (30-11-2015 om 18:25)
Het zijn altijd kleine wagentjes en bestuurd door vrouwen daar in die bocht. Gewoon een kwestie van het gas loslaten voor de bocht en niet in de bocht! En je aan de snelheid houden!. Ik rij er dagelijks meerdere keren door en niks mis met die bocht, maar een licht klein wagentje moet je daar niet te snel laten rijden.
Chris (30-11-2015 om 17:59)
Te hard rijden is meestal de oorzaak daar in die bocht van de N57.!!
Cookie-instellingen beheren