Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer auto uit de bocht op N57

Toegevoegd: 30-11-2015, 16.17 uur
De auto kwam bij het ongeluk op zijn kant terecht.
De auto kwam bij het ongeluk op zijn kant terecht.
© Foto: Rolf de Feijter / Provicom
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - Op N57 in Middelburg is vanmiddag weer een auto van de weg geraakt en op zijn kant terecht gekomen.


Het ongeluk gebeurde rond 14.30 uur in de scherpe bocht van de N57 komend vanaf de A58 vanuit Middelburg. De auto raakte van de weg en kwam vervolgens op zijn kant terecht half in het water.

De bestuurster van de auto, een 19-jarige vrouw uit Rockanje, werd met behulp van omstanders uit haar voertuig gehaald. Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft de vrouw medisch onderzocht. Ze raakte echter niet gewond.

Bergingsbedrijf Kuzee uit Vlissingen heeft de auto uit het water gehaald en geborgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
meisje (1-12-2015 om 22:02)
Ik baal daar altijd van de drukkende bumper achter me! Ik pas altijd de snelheid aan, welke auto ik ook rijd... Medeweggebruikers die moeten maar even wat langzamer achter me rijden tot ze met volle snelheid kunnen inhalen na de bocht... ZUCHT.
HV (1-12-2015 om 10:59)
Eenvoudige vangrail misschien plaatsen ???
piet paal (1-12-2015 om 00:16)
Het is een adviessnelheid....die is gebaseerd op de meest ideale omstandigheden...droog, redelijk warm, fatsoenlijke banden..niet op natte ellende en een rare slinger zoals je zoooveel mensen ziet maken in die bocht..met 75 kun je er ook makkelijk doorheen hoor ;)
jeroen (30-11-2015 om 22:53)
Aan alle mensen die lopen te zeuren over dat de persoon te hard reedt e.d. : waren jullie erbij? nee he, hou eens op met die onnozele en domme reacties! in deze bocht moet gewoon een vangrails komen klaar! ik rij er dagelijks en de bocht is gewoon gevaarlijk zo zonder vangrails en zeker als het nat is.
mar6 (30-11-2015 om 22:47)
Er rijden daar dagelijks tientallen auto's, als er werkelijk iets met de weg of de bocht mis is, hadden ze allemaal uit de bocht moeten vliegen ! Dus waar ligt het nu aan ?!
Wee (30-11-2015 om 22:00)
Houd altijd rekening met de weg, het weer en het verkeer. Echter, er is ook iets met het asfalt aan de hand want ik heb het zelf uitgeprobeerd. De wagen schuift daar wel erg snel onderuit. dus wegbeheerder neem uw verantwoordelijkheid en zoek de fout niet alleen bij de weggebruikers.
Cookie-instellingen beheren