Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto overreden door dumper, man bekneld

Toegevoegd: 10-12-2015, 12.15 uur - Update: 10-12-2015, 13.57 uur
Door: Rolf de Feijter

BRESKENS - Bij een ernstig ongeluk in Breskens is vanmorgen een 37-jarige man uit Gent (B) zwaargewond geraakt. Bij het ongeluk reed een dumper over een pick-up truck heen.


Het ongeluk gebeurde rond 09.10 uur op een bouwterrein bij het project Waterdunen bij de Slikkenburgseweg. Door nog onbekende oorzaak reed een zogenoemde dumper over een pick-up truck heen. De persoon die in de pick-up zat kwam bekneld te zitten. De brandweer rukte met veel materieel uit om hem te bevrijden. Na bijna anderhalf uur werd het slachtoffer uit zijn voertuig bevrijd.

Het slachtoffer is met zware verwondingen vanaf het bouwterrein naar een gereedstaande traumahelikopter gebracht. De helikopter heeft het slachtoffer vervolgens naar een ziekenhuis vervoerd. De politie en de arbeidsinspectie hebben een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ernstige ongeluk.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R85 (10-12-2015 om 22:24)
Die jeep rijdt al sinds dag 1 daar rond en is van n leiding gevende. Om 1 of andere reden kwam de dumper plots terug achteruit. Nja handig is t ook niet om er ean recht achter te gaan staan waardoor dit is voorgevallen. In n dumper zie je dit niet achter je en... zand rijdt zwaar dus als t dan iets zwaarder gaat geef je wat gas bij omdat je met zand zowiezo weerstand hebt.... spreek uit ervaring. Dit is gewoon een ontzettend vervelend ongeval. Sterkte voor de betrokken mensen en t slachttoffer.
kees (10-12-2015 om 19:00)
Een flinke kiepauto al heb ik ze wel eens groter gezien. In Alaska rijden er rond die 500 ton kunnen vervoeren. Die hebben banden van 4 meter hoog dat zijn pas zware jongens. Zetten ze in voor de mijnen daar. Verder veel sterkte voor het slachtoffer. Je zit achter de truc echt in een dode hoek
wim (10-12-2015 om 18:48)
Hoe kan zon ongeluk toch gebeuren onbegrijpelijk als zoiets overreden kan worden, maar een ongeluk zoals deze kan ik niet herinneren maar is wel gebeurd bij deze wensen we de persoon heel veel sterkte en hopende dat de persoon weer mag genezen en veel sterkte ook voor alle die bij dit ongeval betrokken zijn geweest
t Is wat (10-12-2015 om 16:29)
Hoe krijgt die dumperbestuurder dat nou voor elkaar?? Voelde hij niks ofzo? Sterkte voor het slachtoffer en beterschap!
Bumper: (10-12-2015 om 14:52)
wat ik mij af vraag is, wat heeft hij daar te zoeken, meestal mag je op dergelijke locaties niet komen met een auto, en als hij als medewerker of personeel daar wel mag komen rij dan in de spiegel van dergelijke voertuigen en niet in het midden er achter maar links en laat je zien. Hopelijk gaat het goed met de man.
Peter (10-12-2015 om 14:37)
jammer dat er altijd iets moet gebeuren voordat de arbeidsinspectie komt,dit is toch wel iets om zorgen over te maken, ze moeten meer mensen mee laten lopen die een speciale training hebben gehad voor veiligwerken, moeten ze gewoon verplicht in elk bedrijf zetten, maar wel afhankelijk en niet van het bedrijf zelf, want dan worden de regels zo veranderd dat het nog zelf je eigen schuld is. ik hoop dat het goed gaat komen voor deze man.
Cookie-instellingen beheren