Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto overreden door dumper, man bekneld

Toegevoegd: 10-12-2015, 12.15 uur - Update: 10-12-2015, 13.57 uur
Door: Rolf de Feijter

BRESKENS - Bij een ernstig ongeluk in Breskens is vanmorgen een 37-jarige man uit Gent (B) zwaargewond geraakt. Bij het ongeluk reed een dumper over een pick-up truck heen.


Het ongeluk gebeurde rond 09.10 uur op een bouwterrein bij het project Waterdunen bij de Slikkenburgseweg. Door nog onbekende oorzaak reed een zogenoemde dumper over een pick-up truck heen. De persoon die in de pick-up zat kwam bekneld te zitten. De brandweer rukte met veel materieel uit om hem te bevrijden. Na bijna anderhalf uur werd het slachtoffer uit zijn voertuig bevrijd.

Het slachtoffer is met zware verwondingen vanaf het bouwterrein naar een gereedstaande traumahelikopter gebracht. De helikopter heeft het slachtoffer vervolgens naar een ziekenhuis vervoerd. De politie en de arbeidsinspectie hebben een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ernstige ongeluk.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (10-12-2015 om 14:02)
Veel sterkte voor het slachtoffer en de hulpdiensten. Ik blijf het toch altijd zeggen wat een klote werk hebben die gasten van de hulpverlening.En de collega,s en familie ook veel sterkte!!
Zeeuwsvlaamse (10-12-2015 om 13:51)
Man bekneld, wat doet ie dan ook op een plek waar de dumpers hun lading aan het lossen zijn. Onze zoon was altijd bang voor dergelijke situaties. Ook al hoorde ie mogelijk op het werkterrein, dan ga je toch niet daar rijden waar een losplaats is. Je ziet dat in de dingen echt niet!!! Hopelijk komt het goed, sterkte aan alle betrokkenen, dit doe je niet bewust. Maar op een werkterrein moet je veel regels na leven anders krijg je dit soort dingen.
Cookie-instellingen beheren