Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisje aangerand in Oost-Souburg

Toegevoegd: 05-01-2016, 15.18 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is dinsdagmiddag een meisje aangerand. Dat meldt de politie via Burgernet.


De dader is volgens het Burgernetbericht een Arabisch uitziende man met een ringbaard. Hij zou een meisje in de bosjes hebben getrokken.

Volgens het signalement in het bericht droeg hij een "zwarte jurk en een spijkerbroek". De man had kort zwart haar. Mensen met tips mogen 112 bellen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roycosoepie (5-1-2016 om 18:08)
Niet meteen de conclusie klaar hebben. Je moet maar afwachten of dit verhaal klopt. Er is al eens eerder een verkrachting gemeld in het verleden in Oost-Souburg wat achteraf niet waar bleek te zijn. Mensen hebben tegenwoordig nogal snel een mening over iets zonder de inhoud of het hele verhaal te kennen. Mocht het wel zo zijn dan wens ik haar sterkte toe en hoop dat de dader snel gepakt wordt.
bezorgde burger (5-1-2016 om 17:52)
Erg veel sterkte toegewenst aan het slachtoffer en familie,hopen dat ze die smerige klootzak snel pakken.
Oost-souburg (5-1-2016 om 16:57)
Er rijd altijd 1 rond op een snor scooter met een koffer achterop en een windscherm
rashid (5-1-2016 om 16:51)
een jurk? en een spijkerbroek? dus de dader had een jurk aan....en een spijkerbroek.....oke dit klinkt als een ik ben te laat thuis gekomen smoes sorry klinkt als een broodje aap verhaal !
boze moeder (5-1-2016 om 15:43)
Sterkte voor dit meisje en het hele gezin. Hopelijk vinden ze die viezerik die niet met zijn po... van een meisje af kan blijven .Mist zeker zijn vrouw en familie.
Elly (5-1-2016 om 15:42)
De eerste testosteronbom is al ontploft. Hoeveel moeten er nog volgen....?
Cookie-instellingen beheren