Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachten inbraak op vrije voeten

Toegevoegd: 11-01-2016, 19.21 uur
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - De twee mannen die vrijdagavond werden opgepakt na een inbraak in Krabbendijke zijn weer op vrije voeten.


Volgens de politie was er onvoldoende bewijs om de mannen vast te houden. Van de twee werden volgens de politie geen vingerafdrukken gevonden in het pand waar de inbraak werd gepleegd. Ook werden er geen andere sporen gevonden die konden bevestigen dat de twee hier geweest waren. 

Na de inbraak aan de Oude Rijksweg werd een grote zoekactie op touw gezet waaraan onder meer een politiehelikopter en drie hondengeleiders meededen. Om onnodige zoekacties te voorkomen riep de politie inwoners van het dorp op om niet onnodig naar buiten te gaan en waar mogelijk binnen te blijven.

Zie ook:
- Sinds vrijdag dertien inbraken gemeld (10-01-2016)
- Twee arrestaties na inbraak Krabbendijke (08-01-2016)
Politie na inbraak Krabbendijke: Blijf binnen (08-01-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (12-1-2016 om 13:55)
Hadden deze lieden nu vast moeten blijven zitten tot aan de rechtszitting? Zo ja, dan hadden ze een aardige schadeclaim in kunnen dienen. Ze hebben geen zwaar misdrijf begaan, ze hebben ingebroken en daar ze aangehouden zijn, zijn al hun gegevens bekend.
pietje (12-1-2016 om 07:04)
wat een grap, als ze nu te hard hadden gereden ?
Franky (12-1-2016 om 02:29)
@Burger, Uw opmerking vind ik echt zo ondoordacht en beneden alle peil. Het is wel degelijk voortreffelijk werk, het is niet aan de politie om te bepalen of ze langer vast blijven zitten ja of de nee. Dat bepaald een OVJ of een RC. (rechter commissaris) Dat ze nu heen gezonden zijn wil niet zeggen dat ze geen verdachten meer zijn in deze zaak, grote kans van wel. Dat een politie heli wordt ingezet voor een inbraak is meer dan normaal, zeker in de grote steden, hier in Zeeland komt het weinig tot zelden voor. Dat ze er meteen goed gebruik van maken door burgers te vragen binnen te blijven is juist een goed iets en een kwestie van doordenken.
krabbendieker (11-1-2016 om 21:55)
op naar de volgende inbraak.......
edwin (11-1-2016 om 20:22)
werkt goed hé die buurt whatsapp????
Burger (11-1-2016 om 19:48)
Hebben ze nu hiervoor het dorp heel de avond op stelten gezet. Nou bedankt politievvoorhet voortreffelijk werk.........dDus niet!
Cookie-instellingen beheren