Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie bezorgt weggelopen hond terug bij baasje

Toegevoegd: 14-01-2016, 15.11 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vandaag een hond terugbezorgd die dinsdagochtend was weggelopen van zijn baasje.


De hond verdween toen hij dinsdag samen met zijn baasje aan het wandelen was in Oost-Souburg. Toen de politie vandaag afging op een melding van een loslopende hond bij de Oude Vlissingseweg in Middelburg bleek het om dezelfde hond te gaan als die werd vermist.

De hond, een teefje van 14 maanden oud, was volgens de politie zichtbaar vermoeid, maar zij liet zich abslotuut niet vangen. Nadat de viervoeter met behulp van hondenkoekjes was gevangen, kreeg het dier een riem om en kon het bij het baasje thuis worden afgezet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Johanna (14-1-2016 om 20:52)
mss kan je eens te rade gaan bij de dierenbescherming en eens kijken wat voor nuttigs deze mensen (bijna allemaal vrijwilligers) en in hun vrije tijd doen voor de dieren.
@johanna (14-1-2016 om 18:17)
dierenbescherming rijd niet voor loslopende dieren daar zit te veel tijd in. die tijd kunnen ze beter gebruiken voor het vervoeren en verplegen van dieren die wel al gevangen zijn en direct hulp nodig hebben
Leonie (14-1-2016 om 17:52)
Chapeau goed gedaan.
Middelburgse (14-1-2016 om 17:31)
Voortaan de hond gewoon aan de lijn houden op openbaar gebied. Kosten van het hele gebeuren op het baasje verhalen.
Fred (14-1-2016 om 17:15)
Altijd al gezegd, de Politie is een ware Dierenvriend
jaimy (14-1-2016 om 15:53)
echt toppie van deze mannen petje af ,ja gelukkig weer veilig thuis ,nu hopen dat de lieverd niet meer weg kan lopen er verdwijnen te veel honden en poezen
Cookie-instellingen beheren