Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man aangehouden wegens betalen met vals biljet

Toegevoegd: 24-01-2016, 11.12 uur
Door: Rolf de Feijter

RENESSE - Een 18-jarige jongeman uit Zierkzee is afgelopen nacht omstreeks 00.30 uur op aanwijzing van een portier in een horecazaak aangehouden nadat hij geprobeerd had te betalen met een vals bankbiljet van 50 euro. Het biljet was zichtbaar vals.​


De knul, die verder geen valse biljetten bij zich had, werd overgebracht naar Torentijd. Er wordt een onderzoek intgesteld naar de herkomst van het biljet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wij zeeuwen (25-1-2016 om 09:14)
deze jongeman ken wel deze biljet in bezit gekomen zijn met n wisselmanier je weet tegenwoordig maar nooit wat je als wisselgeld in je handen gestopt word . mischien is hij wel opgelicht .door iemand die hem deze 50 euro is zijn bezit gekomen . daar is hij nu de dupe van geworden , lijkt mij sterk dat iemand met opzet met vals geld betaald gezien de pakkansen !!!
Cookie-instellingen beheren