Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie daders bij overval Vlissingen

Toegevoegd: 01-02-2016, 10.30 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN - De overval op een woning die zondagavond plaatsvond in Vlissingen, werd gepleegd door drie daders. Dat meldt de politie.


Om ongeveer 22.00 uur werd de woning, waarin twee oudere mensen wonen, overvallen door drie onbekende mannen. De mannen waren alle drie in donkere kleding gekleed en hun gezichten waren bedekt. Zij doorzochten de woning, maar het is niet bekend of ze de woning met buit weer hebben verlaten.

Nadat de politie was gebeld hebben agenten direct een onderzoek ingesteld. Door het team Forensische Opsporing zijn sporen veilig gesteld, deze worden onderzocht. Ook is een aangifte opgenomen van de bewoners en agenten hebben een buurtonderzoek gehouden. 

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben van de overval. Wie rond het tijdstip van de overval iets gezien heeft dat ermee te maken kan hebben, of wellicht eerder op de avond een verdachte situatie heeft waargenomen in de buurt, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. 

Zie ook:
- Overval op woning Vlissingen (01-02-2016)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cor (1-2-2016 om 13:20)
Veel succes met het opsporingsonderzoek.
Bumper: (1-2-2016 om 10:53)
Gewoon de politie MEER bevoegd heden geven, net als in Amerika meteen die gasten neer knallen dat is het enige wat helpt. en daar naast die daders hun juridische hulpjes wat meer aanpakken. Bumper;
jos (1-2-2016 om 10:42)
Het wordt steeds leuker in de buurt...... Hangjongeren op het schoolplein van de oude Oranjeschool en in de brandgangen rondom die school met allerlei overlast. Een kamerverhuurpand naast de dierenwinkel waar drugs gedeald wordt ........ Bepaalde bevolkingsgroepen die in de buurt wonen die overal hun afval dumpen, op straat en brandgangen....En nu dus ook een woningoverval bij oude mensen.......
Cookie-instellingen beheren