Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man betaalt met vals geld in Goes

Toegevoegd: 06-03-2016, 19.31 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Zondagmorgen vroeg is op de Blaauwe Steen in Goes een jongeman aangehouden nadat hij in een horecagelegenheid een vals biljet van vijftig euro had uitgegeven.


De politie kreeg rond 02.45 uur hiervan een melding. Een horecaportier overhandigde aan de agenten het vals bankbiljet en wees de jongeman aan, die hiermee wilde afrekenen. De 18-jarige inwoner uit Kapelle werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar hij werd ingesloten. Het bankbiljet werd in beslag genomen.

De Kapellenaar werd zondagmorgen verhoord en mocht zondagmiddag het cellencomplex verlaten nadat hij van de officier van Justitie een boete van 225 euro had gekregen. Het valse bankbiljet wordt ter beschikking gesteld van de Nederlandse Bank.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adje (6-3-2016 om 20:11)
Hoe is de man aan dit biljet gekomen? Als ik met papier geld aan een kassa kom, wordt het ding door een apparaat gehaald en gecontroleerd. Maar wat als ik uit diezelfde kassa een vals biljet krijg, wat er door de persoon achter de kassa is ingestoken?
Cookie-instellingen beheren