Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto van de weg A58, inzittende spoorloos

Toegevoegd: 12-03-2016, 22.36 uur - Update: 12-03-2016, 23.03 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een personenauto is zaterdagavond van de weg geraakt op de A58. De inzittende(n) is/zijn er vervolgens vandoor gegaan.
 
Het ongeluk gebeurde tussen Nieuw- en Sint Joosland en Middelburg en werd rond 21.55 uur opgemerkt. De auto, een zilverkleurige Fiat Coupe, kwam vermoedelijk vanaf de N57 en reed richting Vlissingen.


Toen de opgeroepen brandweerwagens en ambulancedienst arriveerden was er niemand in of bij de auto. Een zoekslag in de omgeving leverde voor zover bekend niets op. De auto is rond 23.00 uur weggesleept door een bergingsbedrijf.

De politie heeft een onderzoek ingesteld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (13-3-2016 om 12:38)
Even afwachten op reacties van mensen die de weg hier weer de schuld van geven.
E (13-3-2016 om 12:34)
het word al een beetje gewoon elke gaan er wel 1 of 2,of meer auto's van de A58 toevallig loopt het vernieuwen van stukken weg en het op voeren van de maximum snelheid gelijk, en raken sinds die tijd ook veel auto's van de weg dus kunnen beiden de oorzaak zijn. Dat het voor die tijd nog zelden was is het nu een dagelijks gebeuren, het was de bedoeling denk ik dat het verkeer sneller zou doorstromen met de 130 en verbreding van bepaalde delen van de weg, maar nu sta je uuuuuren vast goed bedacht
kees (13-3-2016 om 12:23)
Het punt is niet dat ze niet weten van wie de auto is maar wie de bestuurder is. Dat is never meer te bewijzen. Ook als er drank in het spel is krijgt de bestuurder daar geen boete meer voor die is zo te ontlopen. Wel zou ik de wet zo willen veranderen dat de op bestuurder de gemaakte kosten voor brandweer en ziekenauto de gemaakte kosten zijn te verhalen in geval van verlaten van een ongeval. Die komt immers voor piet lut uitrukken. Dus vind ik dat de bestuurder deze kosten moet betalen en nu kan dat nog niet dan moet er eerst een wet voor zijn.
kees (13-3-2016 om 11:05)
Alle kosten vehalen op die persoon. niet normaal dat je plaats ongeval verlaat, sukkel.
ad (13-3-2016 om 09:44)
@Marja, auto is mogelijk gestolen. Dus 'n rara conclusie, via kenteken...
Het woord (13-3-2016 om 09:22)
Duidelijk geval van biertje/ drugs. En dan toch aan de cirkel willen draaien, en als dat fout gaat een lekkere nachtelijke wandeling in het mooie Zeeuwse landschap. Auto gelijk in de schredder gooien!
Cookie-instellingen beheren