Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dure auto’s door politie afgepakt

Toegevoegd: 31-03-2016, 16.26 uur
Door: Manfred Berrevoets

SAS VAN GENT - Het Integrale Afpakteam van de politie heeft vier auto’s van een 22-jarige man in beslag genomen. Het betreft auto’s uit het duurdere segment: een BMW, Mercedes, Porsche en een Lamborghini.


De auto’s zijn vandaag op diverse locaties in Sas van Gent in beslag genomen vanwege een verdenking van witwassen. Het integraal afpakteam is een team van medewerkers van de politie, Belastingdienst, gemeente en de FIOD: de opsporingsdienst van de Belastingdienst.

In samenwerking en verbinding met elkaar proberen zij zoveel mogelijk crimineel vermogen af te pakken via een de strafrechtelijke, fiscale en bestuurlijk weg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
W. Kruit (2-4-2016 om 00:14)
Fred, natuurlijk is het graaien! Groot gelijk. Laat dit soort criminelen maar ongemoeid, dan houden ze tenminste nog wat over van hun criminele activiteiten. Dan blijven wij wel elke dag hard werken voor een paar rotcenten...
@ selfmade (1-4-2016 om 21:20)
En die 4 meisjes die hij voor zich had werken dan? daar hoor ik je niet over ;) Ze verdienden hun geld niet helemaal eerlijk, dat weet half zeeland wel dus hou op met je snoop-dog achtige teksten
model-auto (1-4-2016 om 18:47)
Ik had die auto's al toen ik een jaar of 12 was. Van m'n zakgeld gekocht of voor m'n verjaardag gekregen. Als schaalmodellen / bouwdozen dan hé, dat dan weer wel..
Drica (1-4-2016 om 14:47)
Denk dat de administratie van RDW op volle toeren draait. Als de administratie van de eigenaar klopt is er niets aan de hand denk ik. Zal de site van Domeinen in de gaten houden voor wat koopjes. Het is betalen wat je wordt opgelegd of je gaat lopen of met ov
Jan B (1-4-2016 om 10:16)
Goed werk, de volgende actie in Brussel houden daar rijden ook nog een stuk of wat stropdas criminelen.
P (1-4-2016 om 09:17)
@hardwerkendenederlander, feit dat jij hard moet werken voor een stuiver heeft niks met deze persoon te maken maar met het feit dat de regering je niks meer wilt geven. Voor een rijk land als Nederland is het natuurlijk te gek dat wij zoveel afdragen en in feite niks overhouden. Niet dat ik criminaliteit en witwassen aanmoedig maar als je ziet wat er van de arbeider wordt afgenomen als hij of zij full time werkt is dat ook bijna crimineel te noemen.
Cookie-instellingen beheren