Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dure auto’s door politie afgepakt

Toegevoegd: 31-03-2016, 16.26 uur
Door: Manfred Berrevoets

SAS VAN GENT - Het Integrale Afpakteam van de politie heeft vier auto’s van een 22-jarige man in beslag genomen. Het betreft auto’s uit het duurdere segment: een BMW, Mercedes, Porsche en een Lamborghini.


De auto’s zijn vandaag op diverse locaties in Sas van Gent in beslag genomen vanwege een verdenking van witwassen. Het integraal afpakteam is een team van medewerkers van de politie, Belastingdienst, gemeente en de FIOD: de opsporingsdienst van de Belastingdienst.

In samenwerking en verbinding met elkaar proberen zij zoveel mogelijk crimineel vermogen af te pakken via een de strafrechtelijke, fiscale en bestuurlijk weg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
hardwerkendenederlander (31-3-2016 om 20:10)
Goed werk! en terecht! 22 Jaar en dan 4 van zulke wagens in je bezit. ga maar lekker door met dit soort acties, zijn er waarschijnlijk nog genoeg van. zulke gasten moet je alles afpakken, alle bezittingen waarschijnlijk hebben ze nog een uitkering ook dus pak die dan ook maar af, en laat ze maar eens echt werken. een gemiddelde Nederlander met een gezinnetje mag überhaupt blij zijn dat ze een auto kunnen aanschaffen, en dan zulke figuren hebben er 4. breng ze wat mij betreft maar terug naar de staat hoe ze geboren zijn naakt en zonder bezittingen.
Casuals united (31-3-2016 om 19:56)
De gewoon werkmens ziet het, maar duurt altijd veel te lang voor dat de geleerde het snapt!!!
Tramper (31-3-2016 om 18:17)
Inderdaad van een normaal salaris kan je dit nog niet verdient hebben zelfs bij een top salaris word het zeer lastig. Een Lamborghini geven ze niet weg. Dus komt het zeker uit het criminele circuit tenzij hij rijke ouders heeft en kan bewijzen deze auto s gekregen te hebben wat mij zeer sterk lijkt. Afpakken en hem laten bewijzen dat het legaal verdient is zoals de wet nu is.
biggetje (31-3-2016 om 18:12)
Het is niet de eerste keer dat van dit terrein dure auto,s zijn weggehaald.
mooi weer (31-3-2016 om 18:04)
heel knap op die leeftijd petje af.
lowie (31-3-2016 om 18:03)
nee met deze leeftijd kan je geen van deze auto's rijden maar deze jongens kunnen blijkbaar alles lopen er wel meer rond hier in sas
Cookie-instellingen beheren