Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 9 km

Dronken man opgepakt in Vlissingen

Toegevoegd: 27-04-2016, 09.18 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In de Walstraat in Vlissingen is gisteravond een 24-jarige man aangehouden die volgens de politie zo dronken was dat hij bijna niet meer op zijn benen kon staan.


Bij de politie kwam even voor 21.50 uur de melding binnen dat een jongeman in de binnenstad zich agressief zou gedragen en met fietsen zou gooien. Agenten hebben hem aangehouden voor openbare dronkenschap en meegenomen naar her arrestantencomplex Torentijd in Middelburg.

Onderweg spuugde de man over zichzelf en de bekleding van de dienstwagen. De politie meldt dat hij nog een rekening krijgt voor de schoonmaakkosten. Bij een test blies de man 3,72 promille. Dat is zo hoog dat een arts erbij is geroepen die de man ter observatie heeft laten overbrengen naar het ziekenhuis in Goes.

Bij volwassenen en ervaren drinkers is bij een promillage van 4 de kans op bewusteloosheid groot, bij 5 raakt een volwassene in coma.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
j.Neele (27-4-2016 om 12:12)
Als deze man dan ook de kosten van ziekenhuis, dokteren en alle andere bijkomende zaken ook nog betaald leert hij misschien nog iets.. Nu gaat het op kosten van onschuldige medeburgers. Groiet, Jan.
WalterG (27-4-2016 om 09:57)
De volle rekening krijgen van het ziekenhuis zou ook passend zijn. Ik zou het begrijpelijk vinden als de ziektekosten verzekeraar dit ook als "kosten man" afwimpelt.
P.dw. (27-4-2016 om 09:44)
Het is niet te hopen dat deze man in een Horeca-gelegenheid zo dronken is geworden, een echte goede Barman zou dat namelijk niet doen en op tijd stoppen met tappen. Of hebben "vrienden"van deze man drankjes gehaald?
Cookie-instellingen beheren