Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 22 km

30 Inbraakgevoelige situaties opgemerkt

Toegevoegd: 18-05-2016, 11.16 uur
Door: Roland de Jong

MELISKERKE - In Meliskerke op Walcheren is dinsdagmiddag een preventieve actie gehouden om mensen te wijzen op inbraakgevoelige zaken.


Tijdens de actie is vooral gekeken naar openstaande ramen, onafgesloten achterdeuren, poorten, schuurdeuren en fietsen en sleutels die nog op sloten zaten. Bewoners die thuis waren werden geattendeerd op inbraakgevoelige zaken rondom hun woning. Ze kregen tips om de situatie te verbeteren.

De actie werd gehouden door de wijkagent, leden van de dorpsraad en ambtenaren van de gemeente Veere. Tijdens de zogeheten voetjesactie werden in totaal bij 30 woningen voetjes gelegd of ter plekke uitgedeeld aan de bewoners.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
S (18-5-2016 om 13:23)
Allemaal domme onzin. Had er ook twee in mn tuin liggen zonder dat er maar iets van een tip op stond.
Cookie-instellingen beheren