Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

KNMI waarschuwt voor hoeveelheid regen

Toegevoegd: 22-05-2016, 20.38 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Het KNMI waarschuwt voor de hoeveelheid neerslag die vanavond, vannacht en morgen in Zeeland wordt verwacht. Er is waarschuwingscode geel afgegeven: gevaarlijk weer.


"Vanavond, vannacht en morgen overdag valt er veel regen. In het midden en zuiden van het land kan in sommige gebieden meer dan 50 mm in 24 uur vallen. Morgen wordt het later op de dag geleidelijk op steeds meer plaatsen droog", zo meldt het weerbureau.

Volgens het KNMI is er kans op overlast door regen en/of buien. "Verkeer en buitenactiviteiten kunnen hinder ondervinden. Volg weerberichten en waarschuwingen", zo meldt het KNMI.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter Quack (23-5-2016 om 13:07)
oh ja code geel. ???? Vroeger hadden we geen codes en ging alles goed. Nu hebben we codes en er klopt geen bal van. het is hier kurk droog en extreme regen? Waar? Hou toch eens op met die onzin. Code rood voor de KNMI en diegene die deze onzin hebben bedacht.
Ja-Ja (23-5-2016 om 07:29)
t'Jonge ,Jonge, Wat een slimme, jongens/meisjes zijn dat bij de KNMI en ander weerprofeten.P.s Zeer veel Geldverslindende Weerlezers/sters.[Belgie doet het met twee personen.] Een side is genoeg zoals Buienradar. Altijd als het al een bepaalt soort weer is komen ze met veel TamTam met een weerwaarschuwing .Dat is makkelijk waarschuwen. Ik kijk zelf wel naar buiten om te zien welk weer het is en neem dan mijn maatregelingen.
Koos P. (22-5-2016 om 22:02)
Tijd om zandzakken aan te slepen? Bootje aan de schutting binden?
Cookie-instellingen beheren