Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man gewond door vuurwerk Oost-Souburg

Toegevoegd: 22-10-2016, 04.17 uur - Update: 22-10-2016, 14.46 uur
De boomstam waarop het vuurwerk lag is in tweeën gebroken.
De boomstam waarop het vuurwerk lag is in tweeën gebroken.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is iemand gewond geraakt door exploderend vuurwerk. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Volgens de politie had het slachtoffer zelf niets kwaads in de zin. “Het slachtoffer had twee zogenaamde Cobra 6 gevonden op een grasveld bij de Wittezeestraat. Om kinderen te behoeden voor het gevaar wilde hij dit zeer gevaarlijke vuurwerk onklaar maken."

"Terwijl hij rond 23.00 uur met het projectiel bezig was ontplofte deze. Hierbij liep de man, een 46-jarige inwoner van Oost-Souburg, letsel op. De boomstam waarop de Cobra 6 op lag is door de explosie doormidden geslagen”, zo zegt de politie.

Volgens de politie zijn vrijdagavond en vannacht vanuit Oost-Souburg al verschillende meldingen binnen gekomen over vuurwerkoverlast in het dorp.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renata (22-10-2016 om 10:45)
Onklaar maken. Yeah right. Of zat hij bij de EOD? Al van water gehoord?
R (22-10-2016 om 10:03)
wat moet je met die meuk.een knal horen tjongejonge das gaaf pffff
Sb (22-10-2016 om 09:41)
Cobra 6 valt niet meer onder vuurwerk dat is zowat dynamit. Erg jammer dat er weeral overlast is ,deze mensen verpesten het voor de echte liefhebber die als het zo doorgaat op zn kin kan kloppen omdat het verboden wordt.
gerda (22-10-2016 om 09:18)
ik hoop dat ze de idioten zo snel mogelijk oppakken. Ze zijn echt gestoord en laf ook
T4 (22-10-2016 om 08:22)
En dan nog van die leeghoofden hebben die zeggen dat dadelijk hun laaste speeltje wordt af gepakt. Je moet die troep gewoon verbieden. Deze persoon handelt uit goede wil. Met alle gevolgen van dien. Het is oktober en de ellende begin nu al. Beterschap voor deze meneer. En natuurlijk ben ik de azijn zeikerd maar ja ik heb nog tien vingers en twee ogen. En dat is best wel handig over de rest van het jaar.
hans (22-10-2016 om 08:18)
Het is elk jaar weer in okt. al weer feest in os. En nu dus een onschuldig slachtoffer. Oppakken die gasten, en ze tot na oud en nieuw in de bak zetten.
Cookie-instellingen beheren