Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ruim 30 boetes voor sluipverkeer Kloetinge

Toegevoegd: 18-01-2017, 20.36 uur
De controle bij de Abbekindersezandweg.
De controle bij de Abbekindersezandweg.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tijdens controles heeft de politie vandaag tientallen boetes uitgedeeld aan sluipverkeer. Ook werden 8 boetes uitgeschrevenvoor het vasthouden van een telefoon.


De controle op sluipverkeer vond plaats op de Abbekindersezandweg bij Kloetinge. Hier passeerden binnen anderhalf uur tijd 31 automobilisten die het bord 'verboden voor auto's' negeerden. De controle vond plaats naar aanleiding van klachten van omwonenden.

De boetes voor het vasthouden van een telefoon tijdens het rijden werden uitgedeeld op Walcheren en in Zeeuws-Vlaanderen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mandy (19-1-2017 om 08:56)
Goed dat hier weer eens gecontroleerd is; hopelijk gaat dat vaker gebeuren. Héél veel autoverkeer. Bovendien wordt er veel te hard gereden. Heel vervelend als je hier fietst of loopt.
frans (18-1-2017 om 23:30)
een goede zaak dat ze boetes geven er mag geen auto komen maar ze vliegen er met hoge snelheid gewoon door( meer controleren en boetes politie is top)
boy (18-1-2017 om 22:52)
goed zo , en blijven bekeuren!!! Morgen rijden ze er weer opnieuw door...
Johnny (18-1-2017 om 22:44)
Reactie A58, nee nu zijn we goed bezig...alles gaat nu door de oostmolenweg daar heb je veel minder ruimte dan op de abbekindersezandweg. En in de oostmolenweg staan veel meer huizen en wonen er meer mensen dan in dat kleine stukje abbekindersezandweg. Ik denk dat er een paar mensen wonen in die abbekindersezandweg die bij de gemeente goes invloed en macht hebben. Het staat niet in verhouding, ik zou dit graag eens uitgelegd hebben. Op de oostmolenweg is de situatie veel gevaarlijker.
A58 (18-1-2017 om 21:32)
Dat is iedere dag zo hoor, ik fiets daar iedere morgen en word dan ook bijna dagelijks de vouwen uit mijn broek gereden. Goede actie dus! Helaas moeten ze dit wel wat vaker herhalen want morgen rijden ze allemaal weer zo...
Cookie-instellingen beheren