Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenner botst op stilstaande auto

Toegevoegd: 25-05-2017, 15.58 uur
Het ongeval bij Zierikzee.
Het ongeval bij Zierikzee.
© Foto: Twitter / @wa_schouwen01
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Een wielrenner is vanmiddag in Zierikzee gewond geraakt nadat hij op een auto was gebotst.


Het ongeval vond rond 13.15 uur plaats op de Straalweg. Volgens de politie had de wielrenner te laat door dat de auto’s stilstonden en botste hij achterop een auto.

De man raakte gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Over zijn letsel is verder niks bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (30-5-2017 om 22:21)
Ja alsje zo dom ben om op een geparkeerde auto te klappen mag je van mij achter een rollator
Tim (30-5-2017 om 16:49)
Als al die "deskundige" die zo afgeven op de wielrenners, nu eens een avond besteden aan het bekijken van die z.g; Dashcam filmpjes op internet. Dan zullen ze zien dat c; 95 % van de verkeershufters die gefilmd zijn, ( per ongeluk? ) automobilisten zijn! Wie weet zijn ze zich zelf wel terug op zo een filmpje. Het is ook best vermakelijk om eens een tijdje bij een middelbare school te gaan staan, ook best zinvol om te zien hoe goed de gemiddelde middelbare scholier de verkeersregels naleeft.
Adje (27-5-2017 om 17:22)
Sterkte aan de wielrenner, zo te zien aanzienlijk schade op de fiets dus en duur grap. Ik ben zelf wielrenner en ja en ongeluk kan zomaar gebeuren Jammer dat zoveel andere weggebruikers on ASO,S suïcidaal ed Er zijn wielrenners dat denk de weg is alleen van hem, maar de meerderheid denk en gedraag zich volgens de regels.
AntiGSM (27-5-2017 om 11:09)
Het wordt de hoogste tijd voor snelheidsbegrenzers op alle fietsen, de automobilisten zijn nu al jaren aan een stuk gepest met drempels, flitskasten en alle mogelijke wapens van de (R)overheid. Nu zijn de fietsers vogelvrij verklaard en gaat het steeds sneller en dat mag nog ook (trouwens, wie gaat dat ooit handhaven??). Straks rijden de fietsers op de weg en gaan daar natuurlijk ook gewoon nergens richting aangeven en een hoop hufter gedrag vertonen. Ik hoop dan wel dat de regels voor de verzekeringen gaan wijzigen anders kunnen wij beter met de auto op het fietspad gaan rijden.
Terneuzenaar (27-5-2017 om 08:52)
Ik vindt "fiets hooligans" een betere benaming voor wielrenners. De passie om zo hard mogelijk te gaan moet je niet tussen het alledaags willen en daarbij alle rechten in het verkeer opeisen. Hoe dan ook sterkte voor deze wielrenner.
Vlissinger (26-5-2017 om 17:26)
@Gerrit, nee. de fietser is schuldig, die rijdt achterop. het is 2017.
Cookie-instellingen beheren