Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 52 km

Wielrenner botst op stilstaande auto

Toegevoegd: 25-05-2017, 15.58 uur
Het ongeval bij Zierikzee.
Het ongeval bij Zierikzee.
© Foto: Twitter / @wa_schouwen01
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - Een wielrenner is vanmiddag in Zierikzee gewond geraakt nadat hij op een auto was gebotst.


Het ongeval vond rond 13.15 uur plaats op de Straalweg. Volgens de politie had de wielrenner te laat door dat de auto’s stilstonden en botste hij achterop een auto.

De man raakte gewond en is met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Over zijn letsel is verder niks bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wielrenster (26-5-2017 om 14:58)
Wat een kortzichtige reacties weer. Een ongeluk zit in een klein hoekje, even niet opletten en het is te laat. Alle fietsers over een kam scheren is natuurlijk erg makkelijk. Tuurlijk zijn er aso fietsers, net als bij automobilisten, motorrijders en noem maar op. Met een beetje meer verdraagzaamheid komen we allen een stuk verder.
jaapverkeer (26-5-2017 om 14:42)
bij voorkeur ook niet op het fietspad "wielrennen". Sommigen lijken wel suïcidaal.
Tom Helgers (26-5-2017 om 11:45)
Jullie waren er allemaal bij zo te lezen!? De automobilist moest remmen en de wielrenner zag dit niet. Hierdoor reed hij achterop de auto met alle gevolgen van dien. De wielrenner gaf aan dat het zijn eigen fout was. Waarom oordelen jullie altijd zo snel zonder de feiten te kennen?
Loes (25-5-2017 om 18:53)
Tuurlijk Frans, brulkikkers en hufters heb je te voet, in de auto,s en ook op de fiets, maar een deel heeft wel het fatsoen, maar over het is nu een wielrenner en hup je gooit je frustratie erui, zo gaat een deel vd mensen ook in het verkeer die zich zo gedragen, driftkikkers die aso gedrag vertonen.
Bassie (25-5-2017 om 18:30)
beste Frans, niet iedereen die op een racefiets rijdt is een varken ! Dat sommige van deze weggebruikers ( ik ben zelf nl. ook fervent fietser ) zich beter aan moeten passen in het verkeer dat ben ik met u eens, maar om ze allemaal over een kam te scheren is wel erg kortzichtig van u. uw taalgebruik geeft waarschijnlijk ook uw staat van intelligentie weer....fijne avond nog Frans.
gerrit (25-5-2017 om 17:40)
En natuurlijk is de automobilist aansprakelijk voor de schade
Cookie-instellingen beheren