Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Weer wielrenner omgekomen in Hulst

Toegevoegd: 17-07-2017, 19.59 uur - Update: 17-07-2017, 22.31 uur
Door: Roland de Jong

HULST - Maandagavond is in Hulst opnieuw een wielrenner omgekomen bij een verkeersongeluk. Zondagochtend gebeurde dat ook al.


Het ongeluk van vanavond vond rond 18.50 uur plaats op de Oud Ferdinandusdijk. Ter plekke kwam een auto in botsing met een wielrenner. De auto belandde na de botsing in een sloot. De ambulancedienst, een traumahelikopter en de brandweer werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Even voor 20.00 uur maakte de politie bekend dat de fietser het ongeluk niet heeft overleefd. "De bestuurder van de auto is aangehouden en we zijn een onderzoek gestart naar de toedracht van de botsing. De weg is afgezet", aldus de politie.

Doorrijder
Zondagochtend kwam bij een ander ongeluk in Hulst een 64-jarige wielrenner uit het Belgische Temse om het leven. Hij kwam op de Zandstraat in botsing met een auto. Die reed na de botsing door en is nog altijd niet achterhaald.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
lia (18-7-2017 om 11:24)
alles komt in zijn drieen, ik hou me hart vast. Dit is daar echt een rot weg, iedereen mag daar rijden, tis een openbare weg.Niemand bepaalt wat je daar te doen had. Maar als automobilist vergeet dit nooit meer dat je iemand geraakt hebt, of nu wel of geen schuld is.
Lies (18-7-2017 om 11:18)
nu bekend is dat het om een dronken bestuurder gaat zonder rijbewijs zie ik geen commentaar meer. Verschrikkelijk dat dit moest gebeuren. Sterkte aan de nabestaanden met dit grote verlies.
Harm (18-7-2017 om 11:02)
Een bestuurder zonder geldig rijbewijs en met meer dan het dubbel toegestane promilage in zijn bloed... En dan hier lopen zeiken tegen elkaar dat het altijd wat is met die wielrenners.... ik kom wekelijks door dat straatje omdat ik daar moet zijn. Anders mag je er niet eens komen want het is voor bestemmingsverkeer. Dat is dus 3x in de fout..
mies (18-7-2017 om 10:56)
@jaapverkeer.. als je gezopen hebt, ben je dat ook!!
René (18-7-2017 om 10:52)
Jammer dat iedereen een mening heeft over de oorzaak van het ongeval of het voorkomen ervan. De conclusie trekken dat de wielrenner de bocht af heeft gesneden of te hard onbeschermd op de fiets zit. Nu komt er een mededeling dat de automobilist teveel gedronken had (2,5x de toegestane hoeveelheid). Het moet helaas vaak gezegd worden in de reacties, laat uw mening/oordeel voor uzelf en laat de professionals hun werk doen en de conclusies delen. Sterkte voor de nabestaanden en bekende van de overleden wielrenner, de mensen die dit soort oordelen ook kunnen lezen in de media
Marco (18-7-2017 om 10:50)
Automobilist kennelijk teveel gedronken en niet in bezit van een geldig rijbewijs... sjongejonge zeg, het moet niet erger worden. Beste wielrenner had totaal geen schuld. Slachtoffer van iemands drinkgedrag en algeheel wangedrag. Verschrikkelijk. Hier is geen straf zwaar genoeg voor. Sterkte aan de nabestaanden...
Cookie-instellingen beheren