Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpdiensten ingezet voor scooter in rietkraag Middelburg

Toegevoegd: 13-07-2023, 13.54 uur
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Diverse hulpdiensten zijn donderdagmiddag ingezet voor een melding van een voertuig te water aan de Veersesingel in Middelburg.  De duikers van de brandweer hebben gecontroleerd of er iemand in het water lag.


De brandweer, politie en ambulancedienst werden omstreeks 12.10 uur opgeroepen voor de melding. Volgens de melding zou er een scooter in het water liggen. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, bleek dat de scooter in het riet lag. De duikers van de brandweer hebben vervolgens voor de zekerheid een gedeelte van de watergang onderzocht. Er bleek gelukkig niemand in het water te liggen.

De brandweer heeft de scooter uit het riet omhoog getrokken en aan de politie overhandigd. De scooter is meegenomen naar het politiebureau. De politie probeert nu te achterhalen wie de eigenaar is en hoe het voertuig in het water is beland.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ditjes en datjes (14-7-2023 om 09:44)
@ Chynthia en in welk wijk is dat?
Johan (13-7-2023 om 21:35)
Wat JB schrijft: zóveel uitgerukt materieel voor een scooter in 't riet... Tjongejonge...
JB (13-7-2023 om 16:25)
Ik sta er weer van te kijken: zoveel hulpdiensten voor 1 scooter in het water?? ik tel 2 Ambulances, ja, als je in het weekend belt naar de huisartsenpost, mag je niet eens komen, zit je eerst 10 minuten aan de telefoon vragen te beantwoorden;; en voor zo iets, een mannetje of 15?? Ik woon om de hoek, zoveel sirenes, ik dacht ernstig ongeval of huis in brand > Nee hoor, scooter in het riet!
Cynthia (13-7-2023 om 14:39)
Zal wel gejat en gedumpt zijn. Als je je fiets of scooter kwijt bent, moet je maar eens in onze wijk komen kijken.
Cookie-instellingen beheren