Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Roemeen (43) aangehouden voor rijden onder invloed

Toegevoegd: 23-07-2023, 11.55 uur
Roemeen (43) aangehouden voor rijden onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

SINT KRUIS – De politie heeft zaterdagmiddag een Roemeen aangehouden in Sint Kruis voor het rijden onder invloed van alcohol.


De politie werd door een weggebruiker gewezen op de bestuurder. Toen de agenten de 43-jarige man uit Roemenië zagen rijden kreeg hij een stopteken op de Sint Pietersdijk bij Sint Kruis.

Bij controle bleek dat de man 785 Ug/L blies. Daarnaast was de APK op het voertuig niet meer geldig. Ook droeg de man geen gordel. Toen het rijbewijs van de man werd opgevraagd, bleek deze nog naar eigen zeggen in Roemenië te liggen. De man is aangehouden ten zake rijden onder invloed.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Huib Remmers (25-7-2023 om 23:43)
Het is nog maar de vraag of deze man zijn wel een straf krijgt. Het is tegenwoordig vaak zo dat men een advocaat inschakelt, of dat er een fout is gemaakt door de politie. Bijvoorbeeld omdat de verbalisant van playmobile bleek te zijn. Ik hoop wel.dat de man lekker heeft gevangenq
Rudi Dominicus (25-7-2023 om 17:02)
@Michel, je hebt gelijk. Het zijn allemaal zotten hier. Je kunt toch niet op geep vissen als je met de auto bent haha. Daar heb je een hengel voor nodig!
Sjaak Koole (25-7-2023 om 00:09)
Beste Tobias, zo.heb ik het ook altijd ervaren. Ik ben gelukkig nooit zover gekomen dat ik nuchter in mijn bolide ben gestapt. Wanneer ik op de geep was geweest was ik vaak behoorlijk onder invloed, maar ik snorde heerlijk over een N-weg weer maar huis. Nooit problemen gehad en vaak de grootste gepen. Mijn vrouw noemen ze pannedruup en dat komt omdat ze op een viskotter lijkt wanneer je ze insmeert met paneermeel.
Michel (24-7-2023 om 20:23)
@Tobias Overdulve, zo te zien, ben je nog trots op je eigen dat je alcohol verslaafd bent. Grote jongen.
Tobias Overdulve (24-7-2023 om 16:30)
Beste Michel, ik ben pas een gevaar op de weg als ik nuchter achter het stuur stap. Ik tril dan zo ontzettend dat zelfs m'n stuur uit m'n handen glipt. Dus voordat ik ga rijden zorg ik altijd dat ik toch wel minimaal een flesje wijn op heb. Daarna rijd ik veel relaxter dus veiliger. Ik kan het je echt aanraden.
Michel (24-7-2023 om 10:37)
@Tobias, Ik heb geen aversie tegen alcohol, maar wel met alcohol op achter het stuur kruipen. Maar als u dat normaal vindt, dan bent u een gevaar op de weg.
Cookie-instellingen beheren