Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder met rijontzegging rijdt onder invloed

Toegevoegd: 28-08-2023, 01.01 uur
Bestuurder met rijontzegging rijdt onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Politieagenten hebben zondag in Zeeuws-Vlaanderen iemand betrapt die met een rijontzegging deelnam aan het verkeer en bovendien onder invloed bleek te verkeren.


Toen agenten de bestuurder hadden staande gehouden voor een controle, bleek deze op dat moment helemaal niet te mogen rijden. Dit omdat deze een rijontzegging had gekregen, zo meldt de politie op social media. Besloten werd om voor deze overtreding proces-verbaal op te maken.

Bij verdere controle bleek dat de persoon onder invloed had gereden. Hierop werd besloten om een GGD-arts bloed bij de persoon af te laten nemen. Dit omdat op deze wijze achteraf in een laboratorium precies kan worden bepaald welke middelen in welke hoeveelheid zijn gebruikt. De uitslag van de bloedproef zal nog enige tijd op zich laten wachten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (29-8-2023 om 18:30)
@timsalabim, je reactie slaat nergens op, aangaande de overtreding van deze aso
john (29-8-2023 om 07:18)
eigenlijk moet zo,n man met een foto in de krant want die blijft toch rijden die trekt zich niks aan van een rijontzegging ,als iemand hem dan ziet rijden gelijk de politie bellen voor hij iemand verwond of dood rijdt
timsalabim (29-8-2023 om 06:54)
Geduld op de weg was bij velen al een probleempje, maar nu je 100 moet rijden is het alleen maar erger geworden; maargoed, dat de politiek/regering graag mensen tegen elkaar opstookte, uitspeelde en het zo lastig mogelijk wilde maken was al wel duidelijk onderhand.
harry (28-8-2023 om 19:37)
u zegt wel drank maar wat denkt u van drugs of medicijnen mensen die een bril moeten dragen terwijl dat niet iedereen dat doet. ik ben het volkomen met u eens hoor maar er zijn meerdere dingen bij een ongeluk en alleen drank en drugs worden aangegeven maar niet dat mensen medicijnen hebben genomen of een bril moeten dragen. en geduld op de weg is tegenwoordig ook weinig te zoeken.
bram goeree (28-8-2023 om 14:03)
ik ben het volkomen eens met alle commentaren ,maar zou de straf wel eens willen weten .ik herhaal mensen met drank op achter het stuur zijn potentiƫle moordenaars
Edje (28-8-2023 om 11:08)
Dit soort hardleerse eikels gaan door tot er slachtoffers vallen. Hard straffen is de enige optie.
Cookie-instellingen beheren