Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 53 km

Arrestatie bij ruzie op AZC-terrein Middelburg

Toegevoegd: 30-09-2023, 10.49 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft vrijdagavond iemand aangehouden nadat onenigheid was ontstaan op het terrein van het asielzoekerscentrum (AZC) in Middelburg.


In het complex aan de Laurens Stommesweg ontstond volgens de politie even voor 21.00 uur een ruzie tussen enkele bewoners. De aanleiding voor de onenigheid is niet bekend. Na de melding kwamen zes eenheden van de politie en een ambulanceteam ter plekke. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.

De politie laat weten de rust ter plekke te hebben teruggebracht. Een 32-jarige man werd aangehouden omdat hij zich verzette en de aanwezige agenten bedreigde en beledigde, zo meldt de politie. Na een klein half uur konden de meeste politie-eenheden weer vertrekken


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (30-9-2023 om 11:54)
Lekker door blijven gaan met al die asielzoekers, alles gaat naar de kloten, nog 10 jaar en er is helemaal niks meer van Nederland over! En nog steeds zijn er die het nog niet door hebben....
AZC Nee (30-9-2023 om 11:10)
En dan wil de gemeente Middelburg een natuurgebied opofferen om nog meer asielzoekers binnen te halen. Want ja, er gebeurt daar nooit wat en overlast zal er echt niet komen. Meneer de wethouder, gelooft u het zelf? Waarom honderden AZC’ers naast een woonwijk planten waar nooit iets gebeurt? Gaat het AZC ook weer weg als er wél overlast is? Vrees van niet hé?!
Cookie-instellingen beheren