Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Persoon uit auto bevrijd bij ongeval Vlissingen

Toegevoegd: 18-10-2023, 12.29 uur - Update: 18-10-2023, 12.56 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Bij een botsing op de Sloeweg in Vlissingen is woensdagmorgen een persoon bekneld komen te zitten. Na bevrijding is het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht.


Omstreeks 11.15 uur kwamen twee auto's met elkaar in botsing ter hoogte van de kruising met de Weyevlietweg. Door de klap raakte één van de auto's van de weg, reed een lantaarnpaal om en kwam vlakbij een sloot tegen een boom tot stilstand. De bestuurder raakte bekneld in het voertuig. De gewonde is door de brandweer uit het voertuig bevrijd. Vervolgens is het slachtoffer per ambulance met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heef de Sloeweg afgezet vanaf de kruising bij Oost-Souburg. Er zal onderzoek worden gedaan naar de toedracht van het ongeval.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter B (18-10-2023 om 18:47)
Het zoveelste ongeluk daar. ik snap gewoon niet waarom vanaf de kruising A58 de eg afgezet? had makkelijk over de schroebrug gekund en dan rechtsaf naar de Vlissingseweg. Kwam om 14 uur vanaf vlissingen Oost was pas 14:45 uur in de Paul Krugerstraat, normaal een ritje van 8 minuten.
Anoniem (18-10-2023 om 15:06)
En inderdaad Jordi, ik heb niet veel verstand van infrastructuur en dergelijke. Maar ik denk dat als er steeds ongelukken gebeuren en de weg 2 uur dicht is, en er een file staat vanaf de snelweg tot bijna in Middelburg en heel de toegang van en naar Vlissingen is verspert dat dat ook niet zo handig is :) het was maar een idee jongens :)
Anoniem (18-10-2023 om 15:02)
Ohja en tim, lekker kort door de bocht he, natuurlijk zijn en geen ongelukken als er ook geen weggebruikers zijn. Op een lege weg zonder verkeer kan er ook niks gebeuren. Dat spreekt toch voor zich.. Er kan ook geen brand zijn zonder vuur. Dus die opmerking vind ik zelf een beetje onnodig. En bovendien op een druk verkeerspunt waar je veel kanten op kan, oversteken, links invoegen etc. kan het ook heel goed gebeuren dat je zicht wordt belemmerd door een ander voertuig, dat kan iedereen overkomen. Daarvoor hoef je niet persee de verkeersregels te overtreden.
Anoniem (18-10-2023 om 14:56)
Jordi, ik denk 50 en rotonde zal de verkeersdrukte en infrastructuur nog veel meer belasten vooral op drukke momenten, een rotonde bij het punt bij papegaaienburg/scheldemond/westerzicht waar nu een stoplicht staat zal wel een goed idee zijn, als het stukje weg vanaf daar richting Sloeweg (weijevlietweg) weg zou zijn. En wat betreft de drukte als die weg weg zou zijn. Verkeer vanaf westerzicht/papegaaienburg west-souburg kan via de nieuwe zuidbeekseweg met de nieuwe rotonde daar :)
job (18-10-2023 om 14:51)
Waarom was de weg dan dicht en niet meer verkeersbegeleiding als je er een rommeltje van maakt?
Henk (18-10-2023 om 13:24)
@ANONIEM: schrijf een brief naar de betreffende wethouder, dat werkt beter dan hier je idee neerzetten.
Cookie-instellingen beheren