Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter ingezet na melding Vlissingen

Toegevoegd: 22-12-2023, 12.41 uur
De traumahelikopter na vertrek vanuit Heinkenszand.
De traumahelikopter na vertrek vanuit Heinkenszand.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Het team van de Rotterdamse traumahelikopter is vrijdagmiddag geland langs de A58 bij Heinkenszand. Dit naar aanleiding van een medische noodsituatie in Vlissingen.


Meerdere politiewagens en twee ambulanceteams werden rond 11.15 uur naar een woning aan de Vlissingse Kasteelstraat gestuurd. Een kwartier later werd ook de traumahelikopter opgeroepen. Deze vloog niet naar Vlissingen maar naar Heinkenszand. Hier was een rendez-vous afgesproken met de ambulancedienst.

De helikopter landde naast de rotonde bij de Drieweg (N665). Hier werd de patiënt overgedragen aan het traumateam. Dit heeft deze vervolgens per helikopter overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans Weststrate (23-12-2023 om 13:32)
Beste Sjors, je zit je af te vragen zeg je...zijn er misschien geen belangrijkere dingen die je je moet afvragen?, en weet ik ben vanachter mijn toetsenbord?, heb jij dit bericht ook niet getypt??, ik wens jou ook een fijne kerstdagen toe en alvast een gelukkig en gezond 2024, met vriendelijke groet Hans Weststrate
sjors (23-12-2023 om 11:39)
Beste Hans fijn dat jouw leven gered is door de samenwerking van de diverse hulpdiensten. Maar ik vroeg mij dat gewoon af, val niemand aan en beschuldig toch niemand ergens van? Enne wie ben jij om mij azijnpisser te noemen? Ken jij mij, weet jij vanaf je toetsenbord op afstand wat voor iemand ik ben? Knap hoor, en ja hoor jij toch ook prettige feestdagen en een voorspoedig 2024
Hans Weststrate (22-12-2023 om 19:10)
Sjors....azijnpisser.....waarschijnlijk heb je niet door dat de lifeliners en ambulance en andere hulpdiensten samenwerken.....die weten heus wel waar ze mee bezig zijn als het gaat om secondes........ik ben ook met een lifeliner (1) opgepikt en naar het UMC gebracht......ik heb mijn leven onder andere te danken aan lifeliner, ambulance. Brandweer politie, traumateam enz.....dus ...denk eerst na
Fabiana (22-12-2023 om 16:08)
@Sjors ik lees dit inderdaad vaker. Het enige wat in mijn ogen logisch is, is dat de heli later is opgeroepen waardoor dit de snelste optie is. Hopelijk komt het allemaal goed met de patiënt.
Miep (22-12-2023 om 15:58)
Nou Sjors Dat vraag ik me ook wel eens af als ze een R-V afspreken. Tijdje terug een ambu uit Veere naar de Drieweg. Ergens zal het wel een goede reden hebben...
Sjors (22-12-2023 om 13:05)
Is er nu in Vlissingen nergens een plaats om te landen? Bij de buitenhaven zo veel plek. Lijkt mij dat in zo`n situatie elke minuut telt, en nu eerst over de A-58 eerst naar de afslag Heinkenszand om bij de rotonde de patiënt over te laden.
Cookie-instellingen beheren