Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Met spoed naar ziekenhuis na ongeluk A58 Middelburg

Toegevoegd: 23-12-2023, 04.59 uur - Update: 23-12-2023, 05.19 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Eén persoon is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht na een verkeersongeval op de A58 bij Middelburg. Een oprit was tijdelijk dicht.


De automobilist reed in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 03.50 uur de snelweg op richting Goes. In de bocht ter hoogte van de N254 ging het mis. Door onbekende oorzaak raakte de BMW hier van de weg om vervolgens op zijn kop in de berm tot stilstand te komen. Onder meer de brandweer werd opgeroepen om hulp te verlenen.

Het slachtoffer is rond 04.25 uur met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Bergingsbedrijf Kuzee nam het takelen van de personenauto op zich. Rond kwart voor vijf zat deze klus erop. Vanwege het ongeluk moest Rijkswaterstaat tijdelijk de oprit afsluiten. Hierdoor kon verkeer vanaf Middelburg-Centrum tijdelijk niet de afslag richting Goes nemen.

Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeelandster (11-1-2024 om 23:57)
Degene had ook geen rijbewijs en weinig ervaring!! Stond als gesignaleerd bij de politie blijkbaar. Na aantal maanden als een roekeloos rijden zoals bumperkleven en 200+km per uur rijden vind ik het niet vreemd dat degene zo is geƫindigd. Zonde van de bmw maar een goede karma voor degene. Gelukkig een eenzijdig ongeval geweest. Mag hopen dat degene nu zijn lesje heeft geleerd, maar jong en dwars, dus betwijfel het enorm!
Tim Fakkeldij (24-12-2023 om 14:49)
Er is een oplossing heel gewoon regelen met b.v. techniek, sensoren op de plek waar een verkeersbord staat, sensor geeft en signaal naar een passerende auto, probleem op gelost. maar dat zal wel een inbreuk wezen op de persoonlijke vrijheid! En er zijn ook teveel figuren die denken dat ene Max Verstappen van hun nog iets kan leren.
r (24-12-2023 om 10:28)
Dat je niet kunt rijden ligt niet aan de weg. Ter illustratie hebben ze nog de moeite genomen om borden te plaatsen en voor de kleuters achter het stuur "binnen de witte lijntjes blijven" ..........
een gast (24-12-2023 om 09:48)
Vlissinger, het raadsel is zo op gelost , als alle bestuurders zich aan de advies snelheid zouden houden en niet als idioten de bocht invliegen dan zullen ze ook niet de bocht uitvliegen. Maar vele van deze bestuurders denken dat de borden er staan als versiering maar ze staan er om te waarschuwen.En je geeft zelf ook al aan dat ze voortaan wat zachter moeten rijden.Probleem opgelost !!
Vlissinger (24-12-2023 om 08:42)
@gerard haha, heb jij een bedrijf dat voornamelijk schokbrekers etc. verkoopt? Nee, dank je feestelijk. Om Vlissingen door te komen heb je al bijna een terreinwagen nodig, zoveel drempels liggen er. Ben al blij dat ze de spoorwegovergang hebben verbeterd. Het liefst willen die gekken hier ook heel de A58 volleggen met drempels. Dat verkeershufters verongelukken vind ik niet zo erg maar een normaal persoon die misschien vanwege een noodsituatie (bevalling) een verkeerde inschatting maakt wel.
gerard (24-12-2023 om 07:20)
Maak maar drempels ipv vangrail. Sommige hebben de rechtervoet niet onder controle.
Cookie-instellingen beheren