Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 37 km

Politie haalt auto van de weg vanwege hard motorgeluid

Toegevoegd: 21-01-2024, 10.14 uur
De auto is naar het politiebureau in Hulst gebracht.
De auto is naar het politiebureau in Hulst gebracht.
© Foto: Politiebasisteam Zeeuw-Vlaanderen
Door: Eugène Harthoorn

HULST – De politie heeft vannacht een auto van de weg gehaald in Hulst omdat de auto onnodig hard geluid maakte. De bestuurder heeft een bekeuring gekregen.


De politie wilde de bestuurder met zijn auto aan de kant zetten. Hiervoor zijn de dienders op verschillende plaatsen gaan posten. Omstreeks 04.50 uur lukt het op de Glacisweg om de automobilist te lokaliseren. Volgens de politie maakte de motor en een hard geluid.

De bestuurder (19) heeft een bekeuring gekregen. De auto is overgebracht naar het politiebureau in Hulst. Als de auto niet aan de technische eisen voldoet, zal deze niet meer op de openbare weg worden toegelaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (23-1-2024 om 18:32)
Wat te denken van de wat duurdere snelle auto's die met kleppen in de uitlaat verkocht worden, standaard af fabriek....waarom krijgen deze een goedkeuring van de overheid?
bram goeree (23-1-2024 om 13:36)
marco jij snap toch ook wel dat jou voorbeeld totaal niet te vergelijken is met die idioten die met veel te veel geluid het liefst sávonds of s'nachts door de bebouwde kom racen .ook overdag zijn er genoeg die best schrikken van dit idiote lawaai .oppakken die zooi uitlaat ervan onder en opnieuw laten keuren en een flinke bekeuring voor overlast
marco (22-1-2024 om 18:10)
En wij dan vroeger weet u het nog met een knijper en een kartonnetje tussen de spaken van je fiets hoe meer lawaai hoe mooier het was, het is dus van alle tijden, maar misschien nu iets harder.
Henk Jansen (22-1-2024 om 12:57)
Doe dan gelijk ook de motors met te veel herrie. Velen, ook ik, worden blij van regen ........... want dan zie en hoor je ze niet. Gekker moet het niet worden.. En nee, een beetje herrie is echt niet erg, maar dit gaat nergens meer over. Dus ja, ben erg blij met deze politie actie.
Arnold (22-1-2024 om 10:21)
Tuurlijk Thijs, we laten de politie zich enkel nog bezighouden met criminaliteit en zich niet meer bemoeien met de overige zaken zoals snelheidsovertredingen, bumperkleven, geluidsoverlast, openbare dronkenschap, met alcohol achter het stuur, huiselijk geweld, etc. etc. En als iemand bij jou tegen je voorpui staat te zeiken, met een rotgang door je straat blaast, je kinderen lastig valt, tegen je auto aanrijdt en doorrijdt, ook niet de politie bellen, want die heeft belangrijker zaken te doen.
walter (21-1-2024 om 18:26)
@smeerkees, wie zegt dat er geen meting gedaan is, omdat het niet in het artikel staat, wil nog niet zeggen dat er geen meting gedaan is.
Cookie-instellingen beheren