Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tiener sinds donderdag vermist, Burgernet ingezet

Toegevoegd: 27-01-2024, 13.54 uur
Tiener sinds donderdag vermist, Burgernet ingezet
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Sinds donderdag wordt een 16-jarige jongen vermist. Via Burgernet is vanmiddag zijn signalement gedeeld in de omgeving van Goes, Middelburg en Vlissingen. Vanuit welke plaats de jongen wordt vermist, is niet bekendgemaakt.


Volgens het rond 13.10 uur verspreide Burgernetbericht heeft de tiener een slank postuur en is hij circa 1.80 meter lang. Hij heeft donkerblond haar en droen ten tijde van zijn verdwijning een witte hoodie met capuchon. Op de achterzijde van de hoodie staan een tekst en een afbeelding.

Over de kleding van de jongen is verder bekend dat hij een dokere chinobroek en een grijs/groene jas van The Northface droeg. De jongen heeft grijs-zwart-groen gekleurde gympen en een zilveren ring met een doodskop erop. Tips over de verblijfplaats van de jongeman zijn bij de politie welkom via 112.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kathinka (27-1-2024 om 23:14)
Ik woon toch tussen deze drie genoemde plaatsen, maar heb géén Burgernetmelding ontvangen.
Cookie-instellingen beheren