Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken scooterbestuurster moet rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 04-02-2024, 11.04 uur
Dronken scooterbestuurster moet rijbewijs inleveren
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VEERE – De bestuurster van een scooter heeft vannacht een bekeuring gekregen voor het rijden onder invloed van alcohol.


De wijkagenten van Veere zagen tijdens hun surveillance een scooterbestuurster door een bocht komen. De vrouw viel op omdat ze bijna de macht over het stuur verloor. De vrouw werd staande gehouden.

Op basis van een afgenomen blaastest is de vrouw meegenomen naar het politiebureau. Uit een ademanalyseonderzoek bleek dat de vrouw 765 Ug/l in haar adem had. Hierop is het rijbewijs van de bestuurster ingevorderd en is er een proces-verbaal uitgeschreven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (5-2-2024 om 12:44)
boetes kunnen niet hoog genoeg zijn ,dat soort volk is een groot gevaar op de weg .je leest de laatste tijd weer steeds meer dat het rijden onder invloed weer toe neemt .en wanneer zij een ongeluk veroorzaken word er niets uitgekeerd door de verzekering .
Michelle (4-2-2024 om 13:41)
Duur avondje stappen!
Cookie-instellingen beheren