Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer Zierikzee ingezet voor melding schoorsteenbrand

Toegevoegd: 04-02-2024, 15.14 uur
Brandweer Zierikzee ingezet voor melding schoorsteenbrand
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

ZIERIKZEE – De brandweer van Zierikzee heeft zondagmiddag een woning gecontroleerd nadat er een melding was gemaakt van een schoorsteenbrand.


De brandweerlieden werden omstreeks 14.50 uur opgeroepen voor de melding van een mogelijke schoorsteenbrand aan de Manhuisstraat in Zierikzee. Ter plaatse bleek alles behoorlijk mee te vallen. De brandweer heeft een korte controle gedaan door de betreffende woning.

Dit was de vijfde melding vandaag al voor brandweer Zierikzee. Eerder op de dag werden ze opgeroepen voor een melding van een gaslekkage in een pand aan de Krammerstraat. Even daarna kwam de melding binnen van een gebouwbrand aan de Reigerstraat. Omstreeks 12.50 uur hebben de brandweerlieden een persoon bevrijdt uit een lift aan het Havenpark. Ruim een uur later belandde een vrouw onder haar scootmobiel. De brandweer heeft het slachtoffer bevrijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren