Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

9 Bekeuringen uitgeschreven bij snelheidscontroles Middelburg

Toegevoegd: 13-02-2024, 17.47 uur
9 Bekeuringen uitgeschreven bij snelheidscontroles Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – Agenten van het politie basisteam Walcheren hebben dinsdagmiddag meerdere bekeuringen uitgeschreven voor snelheidsovertredingen in Middelburg.


De dienders van de politie hielden in de loop van de middag op verschillende locaties met een laser een snelheidscontrole. Dit werd onder andere gedaan op de Dauwendaelselaan en de A58.

De politie heeft in totaal 9 bekeuringen uitgeschreven. Opvallend was dat er iemand 61 km/uur reed in een 30-zone.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thijs (15-2-2024 om 13:30)
Het zou eens tijd worden dat ALLE verkeershufers aangepakt worden. Hypocrietelingen lopen altijd maar te huilen over gevaarlijke situaties, maar dat zijn dan vaak dezelfde mensen die met 60 invoeren op de snelweg en levensgevaarlijke situaties veroorzaken. Of niet begrijpen dat de plek op de weg waar je hoort te rijden rechts is en iedereen hinderen die geforceerd met 90 achter ze moet blijven rijden op de linkerbaan omdat de aso een 'ik rij hier' instelling heeft. Vergeet vervolgens ook niet dat 100 km/h met een BS reden is ingevoerd. Met veiligheid heeft dat iig helemaal niets te maken. @rick Waarom zou iemand gearresteerd worden voor een overtreding? Daarnaast kost iemand arresteren geld waardoor ze dat niet gaan doen...
Rick (14-2-2024 om 11:11)
Zijn deze mensen dan direct aangehouden of kunnen ze vrolijk verder na hun overtreding?
8k (14-2-2024 om 09:33)
@Yep. Nee, het gaat dit keer echt niet om jou, hoe graag je dat ook zou willen. De kinderen die hier fietsen zijn nu wel veiliger.
Anon (13-2-2024 om 20:27)
Mooi zo, de bezem door walcheren heen. Is al lang genoeg een zooitje met al die verkeers aso's.
Yep (13-2-2024 om 18:19)
ik voel me zelf , een stuk veiliger, bedankt , politie.....
Cookie-instellingen beheren