Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Opnieuw gaslucht waargenomen bij AZC Vlissingen

Toegevoegd: 07-03-2024, 03.41 uur
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN – De hulpdiensten zijn vannacht opnieuw ingezet voor een gaslucht bij het asielzoekerscentrum (AZC) aan de Oosterhavenweg. Een gedeelte van de omgeving het incident werd afgezet.


De brandweer van Oost-Souburg werd in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 02.30 uur voor de tweede keer binnen enkele uren opgeroepen voor de melding van een gaslucht bij het AZC. Wederom werden meerdere eenheden van de politie en een Officier van Dienst Geneeskunde opgeroepen.

De brandweer heeft opnieuw meerdere metingen gedaan en gezocht naar de herkomst van de gaslucht. Of deze gevonden is, is nog niet bekend. Wel is er bekendgemaakt dat bij afronden van het vorige incident er geen gaslucht meer te ruiken was. De politie heeft in opdracht van de brandweer een gedeelte van de omgeving van het incident afgezet in verband met een mogelijke gevaarzetting. Deze werd na ruim een uur opgeheven. Ditmaal was een ontruiming van het pand niet noodzakelijk.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren