Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

19-jarige Vlissinger aangehouden na weigeren ademanalyse

Toegevoegd: 08-03-2024, 11.36 uur
19-jarige Vlissinger aangehouden na weigeren ademanalyse
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Reinoud Hiemstra

VLISSINGEN - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 19-jarige Vlissinger aangehouden in Vlissingen. Hij weigerde mee te werken aan een ademanalyse.


De jongen werd omstreeks 01.00 uur aangehouden aan de Hercules Segherslaan. Agenten zette het voertuig aan de kant omdat hij en zijn bijrijdster zonder helm reden. Toen ze een stopteken kregen werd nog een poging gedaan van plek te wisselen. De agenten spraken de verdachte aan.

Bij controle bleek de jongen niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Ook werd er door de agente een sterke alcohol- en henneplucht bemerkt. De verdachte weigerde mee te werken aan een adem- en bloedanalyse en werd hierop aangehouden. In de politieauto werden de agenten uitgescholden door de jongen.

"Hij werd ingesloten voor onderzoek. Ook werd de scooter in beslag genomen", aldus de agenten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (8-3-2024 om 17:52)
@Ad Jonkers, vaak zijn die ouders geen haar beter als zo'n type als dit zoveel regelgeving aan z'n laars lapt. En dat schelden tegen agenten maakt het empathieloze plaatje van deze hersenloze kansparel wel af.
Michel (8-3-2024 om 15:53)
Deze misbaksel voor een tijdje opsluiten, behoor niet in deze maatschappij.
Willem (8-3-2024 om 15:20)
Klinkt zo mooi, een jongen in de omgeving van de Hercules Segherslaan, zou een sprookje kunnen zijn, maar zo sprookjesachtig is die buurt niet, nooit geweest ook.
bram goeree (8-3-2024 om 12:41)
laat hem maar een poos zitten ,kan hij eens nuchter nadenken over zijn idiote gedrag
Ad Jonkers (8-3-2024 om 12:03)
Een aardige reeks aan overtredingen. Scooter vernietigen en de eerste 10 jaar geen rijbewijs voor elk voertuig. Zelfs voor een driewieler met zijwieltjes ongeschikt verklaren. En het lied "Het zal je kind maar wezen" is hier ook van toepassing!
Cookie-instellingen beheren