Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
72 files van totaal 255 km

Mannen slaan jongen (17) in elkaar

Toegevoegd: 06-05-2008, 14.23 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de Walstraat in Vlissingen is dinsdagnacht een 17-jarige jongen uit Oost-Souburg mishandeld door twee mannen.


De jongen fietste tussen 02.00 en 02.30 uur door de stad toen hij samen met een groepje vrienden langs een groepje mannen fietste. Tijdens het voorbij fietsen werd hij bij zijn trui gepakt. Hij kwam hierdoor ten val.

Na de valpartij kreeg de 17-jarige een vuistslag in zijn gezicht. Ook werd hij op zijn hoofd geslagen en werd er tegen zijn fiets getrapt. De jongen wist zich los te trekken en zette het direct op een lopen.

De politie is op zoek naar getuigen van het voorval. Zij kunnen zich melden via het Servicentrum van de Politie Zeeland via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (6-5-2008 om 22:46)
Heel vreemd. Natuurlijk keur ik het niet goed, dat van de mannen (zijn het mannen geweest?) wat zoekt de jongen op zo'n tijd nog op straat? Tegenwordig verliezen de ouders, meer en meer...
Mien (6-5-2008 om 20:47)
Ik ben het helemaal met Kelly eens. Oppvoeden hoor je als ouders te doen, maar tegenwoordig moet iedereen werken in Nedeland. Dus opvoeden doe je maar op school en nadien een sleutel om je nek en tot 's avonds "(lees 's nachts) laat de buurt onveilig maken. En hoe oud waren die mannen?
Annoniempie (6-5-2008 om 19:20)
Wat een vieze vuile ***, ja vul zelf maar in. Het is te gek voor woorden! Hoe moet dat nou verder in deze maatschapij?! Diep diep triest! En als mijn zoon later die leeftijd heeft, hoe gaat het dan in deze maatschapij?! En veel strengere straffen voor zulke mensen!
Kelly (6-5-2008 om 18:53)
Mijn taak zit er op Toon. Ik heb mijn kinderen normen en waarde bijgebracht en dat is mij aardig gelukt. Een kind opvoeden is een (zware) dagtaak en dat ontbreekt er tegenwoordig nog al eens aan. En elke goede ouder ziet en weet wat hun kinderen doen. En het woord NEE kennen ze niet meer.
C.d (6-5-2008 om 18:48)
Ieder moet vrij op straat kunnen lopen. Maar op die tijd zijn er nog weinig nuchter, of de ene partij wel en de andere niet. Cafe's om 24.00 uur weer dicht? 's Nachts dezelfde personeelsbezetting van Hermandad dan overdag?
Petra (6-5-2008 om 18:40)
Het is echt te gek voor woorden en dat zijn dan volwassen mannen die dat doen komt er dan echt geen eind aan al dat geweld? Mensen gebruik je verstand eens een keer en heb eens wat meer respect voor elkaar en ga niet bij een verkeerd woord of een klein duwtje al op de vuist.
Cookie-instellingen beheren