Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 35 km

Mannen slaan jongen (17) in elkaar

Toegevoegd: 06-05-2008, 14.23 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de Walstraat in Vlissingen is dinsdagnacht een 17-jarige jongen uit Oost-Souburg mishandeld door twee mannen.


De jongen fietste tussen 02.00 en 02.30 uur door de stad toen hij samen met een groepje vrienden langs een groepje mannen fietste. Tijdens het voorbij fietsen werd hij bij zijn trui gepakt. Hij kwam hierdoor ten val.

Na de valpartij kreeg de 17-jarige een vuistslag in zijn gezicht. Ook werd hij op zijn hoofd geslagen en werd er tegen zijn fiets getrapt. De jongen wist zich los te trekken en zette het direct op een lopen.

De politie is op zoek naar getuigen van het voorval. Zij kunnen zich melden via het Servicentrum van de Politie Zeeland via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeroen (6-5-2008 om 17:02)
Niks anders dan ellende de laatste tijd. Maar anoniem, politie die harder op gaat treden gaat weer gepaard met klachten van burgers dat de politie te hard optreed. Nou, mijn steun hebben ze, keihard aanpakken die ellendelingen.
JinX (6-5-2008 om 16:07)
Het wordt steeds gekker tegenwoordig! Je leest niks anders meer de laatste tijd, verschrikkelijk gewoon.
Peter (6-5-2008 om 15:52)
De politie moet gewoon een razia door de stad houden. Zodra ze iets zien of merken van mishandeling o.i.d. gelijk lik op stuk en opsluiten tot in lengte van dagen. Ook die slappe rechters moeten daar aan meewerken. Opsluiten en een voorbeeld stellen.
Toon (6-5-2008 om 14:56)
Nou Kelly, ga je gang.... Inderdaad te erg voor woorden. Zaamslag heeft niet iedereen iets geleerd
Anoniem (6-5-2008 om 14:47)
Het is niet normaal meer hoeveel mishandelingen, diefstallen en andere elende er de laatste tijd in de provincie Zeeland voorkomt. De politie zal eens veel harder op moeten gaan treden! De overheid moet eens toestemming geven om hardere maatregelen te te passen.
Cookie-instellingen beheren