Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen slaan jongen (17) in elkaar

Toegevoegd: 06-05-2008, 14.23 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de Walstraat in Vlissingen is dinsdagnacht een 17-jarige jongen uit Oost-Souburg mishandeld door twee mannen.


De jongen fietste tussen 02.00 en 02.30 uur door de stad toen hij samen met een groepje vrienden langs een groepje mannen fietste. Tijdens het voorbij fietsen werd hij bij zijn trui gepakt. Hij kwam hierdoor ten val.

Na de valpartij kreeg de 17-jarige een vuistslag in zijn gezicht. Ook werd hij op zijn hoofd geslagen en werd er tegen zijn fiets getrapt. De jongen wist zich los te trekken en zette het direct op een lopen.

De politie is op zoek naar getuigen van het voorval. Zij kunnen zich melden via het Servicentrum van de Politie Zeeland via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ermandez (6-5-2008 om 18:25)
Er lopen daar te veel simpele zieltjes rond die niet na denken bij hun daden en steeds terug vallen in hun acties. Persoonlijk hoop ik dat de daders eerst een paar keer goed in elkaar worden geramd, maar ja 2 weken later gaan ze gewoon weer verder. TBS of huisarrest voor deze mensen is het beste.
Flipper (6-5-2008 om 18:19)
Hoop dat ze mij ooit nog eens van mn fiets trekken, dan hoeft de politie niet te gaan zoeken naar de daders, die breng ik wel naar de politie ( want lopen kunnen ze niet meer dan)...
Remco (6-5-2008 om 18:16)
Geweld zal nooit de oplossing zijn. Maar wie kent buitenom de aanwezigen het hele en werkelijk gebeurde verhaal? Ik laat me ook niet door een paar schoffie's van m'n sokken fietsen en dan nog een grote bek na krijgen...
Klaas (6-5-2008 om 17:54)
Ja, politie moet harder optreden. Maar als ze dat dan een keer doen is de wereld weer te klein, zoals laatst met scholierenprostesten.
Van 't Oor (6-5-2008 om 17:52)
Het is te erg voor woorden wat er de laatste tijd gebeurd, leren we niet van alles wat er gebeurd is? Of is het zo stoer om iemand in elkaar te rammen? Ik weet niet waar het naar toe gaat, men kan alles tegenwoordig, en waarom he?
Patrick (6-5-2008 om 17:40)
Laten we eens wat minder aandacht schenken aan dit soort fratsen en het leven (hoe mooi dat ook kan zijn) wat meer belichten. Dan hebben de daders ook minder plezier als ze in de media verschijnen. Politie... veel strenger optreden en straffen veel en veel zwaarder maken!
Cookie-instellingen beheren