Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
77 files van totaal 286 km

Klein jongetje gebeten door hond

Toegevoegd: 12-05-2008, 22.03 uur
Door: Roland de Jong
TERHOLE - In Terhole is zondagavond een 3-jarig jongetje uit de gemeente Hulst in het gezicht gebeten door een hond. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.


Het jongetje was samen met zijn moeder in de speeltuin aan de Pastoor Boumanstraat aan het spelen. Toen hij tijdens het spelen gilde, werd hij aangevlogen door een hond die kort daarvoor plotseling de speeltuin in kwam lopen.

De vrouw, die bij het jongetje was, trok het beest zijn bek open om het kind los te krijgen. Hij is in het ziekenhuis op zeven plaatsen 'geplakt' in zijn gezicht.
 
 

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van het voorval en mensen die weten waar de hond thuis hoort. Het gaat om een donkerbruine, op een stafford lijkende hond met een witte vlek aan de voorzijde.

Zij kunnen bellen naar 0900-8844 of zich melden op het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kelly (13-5-2008 om 16:45)
Muilkorven als een hond niet helemaal te vertrouwen is vind ik oké, maar een hond die al een keer heeft gebeten mag van mij inslapen. En dan een hond die een kind pakt! Kop op zeg dat is een moordmachine! Ik zou zo'n hond nooit meer in mijn huis willen hebben, maar ook niet herplaatsen.
Rob (13-5-2008 om 16:33)
Een hond is nooit te vertrouwen. Ik weet het uit ervaring. En wat zei het baasje? Ik snap het niet hij is zo lief maar wel op het strand door hem aangevallen omdat hij niet aangelijnd was wat wel moet? Zo zie je het domste is dat de baasjes denken hij is zo lief endoet niemand wat.. dat is naief.
Rob (13-5-2008 om 16:31)
Is het niet een beetje triest om over iets serieus, een kind dat gebeten is, een discussie te starten over een hond dit of dat en hoe zieleg de honden het wel niet hebben omdat ze al bestempeld worden...?
Regina (13-5-2008 om 16:28)
Ik vind dat het baasje van de hond onoplettend en onverantwoordelijk is geweest. Ik heb zelf 13 jr. een Am.staff. gehad, schat van een hond met volwassen en kinderen. Nu lijkt het weer of alle staffords of honden die er op lijken alleen maar bijten. Bedankt voor de image die ze weer krijgen!
Chris (13-5-2008 om 16:23)
MARTIN, zullen we dat ook bij de mens gaan doen kweekverbod ivm de overlast lees: overlast buren, mishandelingen en ga zo maar door. Kan wel merken dat jij totaal geen idee hebt waar je over praat, heel erg jammer zulke mensen. Sterkte voor het kind.
Lia (13-5-2008 om 15:32)
Ik bedoel een hond die bijt moet gemuilkorft worden,want dan is herhaling vrij groot... Het is duidelijk dat er iemand hier is die geen hond heeft of zo'n kakkerlak...
Cookie-instellingen beheren