Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Klein jongetje gebeten door hond

Toegevoegd: 12-05-2008, 22.03 uur
Door: Roland de Jong
TERHOLE - In Terhole is zondagavond een 3-jarig jongetje uit de gemeente Hulst in het gezicht gebeten door een hond. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.


Het jongetje was samen met zijn moeder in de speeltuin aan de Pastoor Boumanstraat aan het spelen. Toen hij tijdens het spelen gilde, werd hij aangevlogen door een hond die kort daarvoor plotseling de speeltuin in kwam lopen.

De vrouw, die bij het jongetje was, trok het beest zijn bek open om het kind los te krijgen. Hij is in het ziekenhuis op zeven plaatsen 'geplakt' in zijn gezicht.
 
 

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van het voorval en mensen die weten waar de hond thuis hoort. Het gaat om een donkerbruine, op een stafford lijkende hond met een witte vlek aan de voorzijde.

Zij kunnen bellen naar 0900-8844 of zich melden op het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lia (13-5-2008 om 09:27)
Als een hond 1x gebeten heeft en bloed geproeft heeft kun je hem beter muilkorven. Als het een bulldog of stafford blijkt te zijn krijg je dat gezeik weer van:" Zie je wel?". Kan ook een doorgefokte labrador kan zijn. Als je honden hebt moet je altijd uitkijken met kinderen hoe lief ze ook zijn...
Peter (13-5-2008 om 09:06)
Nou familie v.d visse, ik ben het daar niet mee eens. Ze moeten de eigenaar heel hard aanpakken, niet de hond, die weet niet beter wat hem geleerd is. Als een crimineel iemand wat aan doet krijgt hij ook geen spuitje. Ik vind het heel erg wat er is gebeurd, maar straf de eigenaar erg hard.
Martin (13-5-2008 om 08:46)
Kweek en importverbod voor honden. Zijn we over 15 jaar van alle problemen (=lees, overlast van geblaf, stank, gejank voor de buren, bijten en handen poep) af. Het staat allemaal in de ergenissen top 10 maar geen beleidsmaker die het aan durft. Sterkte aan kindje en gezin!
Zon (13-5-2008 om 08:40)
Weeer een hond die nooit wat doet waarschijnlijk. Op een of andere manier zijn honden niet te vertrouwen. Maar een advies: Honden altijd aan de lijn.
J.p. (13-5-2008 om 08:38)
Alle honden groot klein verplicht een riempje om de bek, muilkorf dus. En aangelijnd houden, en z'n behoefte laten doen in eigen tuin of op eigen balkon.
Kelly (13-5-2008 om 08:34)
Ja een ROT hond Jessica als hij bijt! En /of deze hond nu verziekt is door de eigenaar doet niet ter zake want dan is er een rothond van gemaakt en een gevaar voor de samenleving. Moet gewoon afgemaakt worden! En deze eigenaar laat een moordmachien los lopen! En een kind bijten? WEG ERMEE!
Cookie-instellingen beheren