Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
26 files van totaal 90 km

Klein jongetje gebeten door hond

Toegevoegd: 12-05-2008, 22.03 uur
Door: Roland de Jong
TERHOLE - In Terhole is zondagavond een 3-jarig jongetje uit de gemeente Hulst in het gezicht gebeten door een hond. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.


Het jongetje was samen met zijn moeder in de speeltuin aan de Pastoor Boumanstraat aan het spelen. Toen hij tijdens het spelen gilde, werd hij aangevlogen door een hond die kort daarvoor plotseling de speeltuin in kwam lopen.

De vrouw, die bij het jongetje was, trok het beest zijn bek open om het kind los te krijgen. Hij is in het ziekenhuis op zeven plaatsen 'geplakt' in zijn gezicht.
 
 

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van het voorval en mensen die weten waar de hond thuis hoort. Het gaat om een donkerbruine, op een stafford lijkende hond met een witte vlek aan de voorzijde.

Zij kunnen bellen naar 0900-8844 of zich melden op het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kelly. (13-5-2008 om 15:25)
1x gebeten Gabrielle? Dat is 1x TE veel! Politiehonden mogen van mij bijten, de rest niet! Nu weer 3 van dat soort en nog opsluiten ook als er iemand komt? Noem jij dit gezelschaps honden / huisdieren? Je vertrouwd ze zelf niet, anders sloot je ze niet op. Enge manier van honden houden hoor.
Gabrielle (13-5-2008 om 14:13)
Nu heb ik 3 ambulls voor mij geweldige honden maar ze zijn terughoudend naar vreemden. Niemand moet hier zo maar binnenlopen, ook kids niet. Ik stop onze honden in de buitenhokken of in de bench als er kids komen spelen. Niet omdat ik mijn honden niet vertrouw maar beter voorkomen dan genezen.
Gabrielle (13-5-2008 om 14:12)
Niet alle staffs bijten, heb jaren een staff gehad en was een superhond. Ze heeft 1 keer gebeten. Ze beschermde onze kinderen tegen een man, wat later een pedo bleek te zijn. Goh goed gedaan zegt dan ineens iedereen.
Kelly (13-5-2008 om 12:45)
Kijk maar eens naar het slag mensen die een verboden hond hebben. Een hond MET papieren (dus niet verboden) zijn HELE andere mensen. Elke X pitbulachtige zijn hier verboden en TOCH blijven mensen stug doorgaan met fokken. En het bepaalde slag mensen koopt ze. Crimineel is het!
Jessica (13-5-2008 om 10:20)
Ik ben het geheel met lia eens het zal wel weer een staff zijn wordt er zo vaak gezegd, daar ben ik het niet mee eens niet alleen staff's bijten, iedere hond heeft het in zich, de baasjes zijn hier verantwoordelijk voor pak niet de hond maar het baasje aan geef deze maar eens een spuit ipv de hond
Kelly (13-5-2008 om 09:51)
Poep - geblaf - buren ect. ect. daar hebben we het nu niet over hoor. Gelijk weer even je kans pakken om huisdieren af te kraken? En elke hond een muilkorf is ook GROTE onzin! Zorg HEEL goed voor een dier dan doet hij/zij dat voor de mens ook!
Cookie-instellingen beheren