Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Drie gewonden bij ongeluk in Goes

Toegevoegd: 02-08-2008, 22.24 uur
Drie gewonden bij ongeluk in Goes
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een eenzijdig ongeluk in Goes zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt.
 
De bestuurder van een personenauto reed door nog onbekende oorzaak rond 19.45 uur tegen een boom op de Europalaan. De Goese brandweer heeft één deur verwijderd om alle slachtoffers op een verantwoorde manier uit de auto te kunnen halen.
 
De gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. Over de aard en de ernst van hun verwondingen is nog niets bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joke (3-8-2008 om 17:17)
Ze rijden zelfs links hier door de bocht. Het schuurtje van de buren daar zijn ze meerdere keren in gereden. Wordt wel een tijd dat aan deze weg iets gedaan wordt...
Hannie (3-8-2008 om 14:57)
Dit was nog voor de bocht hoor
P (3-8-2008 om 14:06)
Het is jammer dat de inzittende al veroordeeld zijn door het publiek die alle 150 getuige waren op het moment dat die jongen de macht over het stuur verloor, mensen steek de hand in eigen boezem.Iedereen die zegt zich aan de regels houden liegt !! we zijn geen een van alle heilig
De gewreekte (3-8-2008 om 14:05)
En dan te bedenken dat dezelfde persoon mij 2 dagen ervoor zowat van de stoep afreed met zijn snelle racecar !
Daantje (3-8-2008 om 13:35)
Ook de weg vanaf destoplichten tot de rotonde is een racebaan ze gaan er als gekken overheen en dan langs de rotonde weer verder schuren nu het is nu wachten op een aanrijding met een persoon die oversteekt. Hoop dat de bestuurder die regelmatig bij ons langs vliegt nu zijn lesje heeft geleerd.
Mitzy (3-8-2008 om 13:31)
Er wordt gedacht dat Goes-Noord na 19.00 uur een snelheidscircuit is. Is hier ook drank in het spel?
Cookie-instellingen beheren