Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 7 km

Drie gewonden bij ongeluk in Goes

Toegevoegd: 02-08-2008, 22.24 uur
Drie gewonden bij ongeluk in Goes
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een eenzijdig ongeluk in Goes zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt.
 
De bestuurder van een personenauto reed door nog onbekende oorzaak rond 19.45 uur tegen een boom op de Europalaan. De Goese brandweer heeft één deur verwijderd om alle slachtoffers op een verantwoorde manier uit de auto te kunnen halen.
 
De gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. Over de aard en de ernst van hun verwondingen is nog niets bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ron (2-8-2008 om 23:34)
Er wordt inderdaad op dit stuk veel te hard gereden! Waar blijven die drempels die er zouden komen? Op het einde van deze weg staat notabene een lagere school....(?) Gelukkig was het dit keer een boom!!!
Drost (2-8-2008 om 23:10)
De mensen rijden hier als gekke, en ja dat er nu iets gebeurd was al heel lang te verwachten.
Een bewoner (2-8-2008 om 22:55)
Ik zou een finishvlag boven de weg hangen op de europalaan. Deze bestuurder heeft de bocht te hard genomen... Wie volgt?! Ze rijden hier idd veel te hard en de gemeente doet er niets aan... heb al vaak genoeg gebeld hierover... Maar helaas wens de bijrijders een spoedig herstel.
Bram (2-8-2008 om 22:49)
Jammer van die snelle Fiesta ST! Vraagt ook wel om wat stuurmanskunst en die oefen je zeker niet op de openbare weg in de bebouwde kom..
R. Lammers (2-8-2008 om 22:40)
Het was te verwachten er word in goes noord gescheurd als beesten net als bromfietsen.
Cookie-instellingen beheren