Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 48 km

Drie gewonden bij ongeluk in Goes

Toegevoegd: 02-08-2008, 22.24 uur
Drie gewonden bij ongeluk in Goes
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een eenzijdig ongeluk in Goes zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt.
 
De bestuurder van een personenauto reed door nog onbekende oorzaak rond 19.45 uur tegen een boom op de Europalaan. De Goese brandweer heeft één deur verwijderd om alle slachtoffers op een verantwoorde manier uit de auto te kunnen halen.
 
De gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. Over de aard en de ernst van hun verwondingen is nog niets bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Laguna (3-8-2008 om 00:36)
Erg zonde van die auto, en van de boom natuurlijk die er niets aan kon doen.
JSK (3-8-2008 om 00:20)
Effuh ruig doen voor je vrienden die meerijden en hup, daar ga je met je Ford STi op afbetaling. Iedereen in de kreukels...en dat met een gangetje van 50 km/h ? Zucht...
Harry (3-8-2008 om 00:04)
Tja... een auto met een race streep...da's vragen om ongelukken. gelukkig geen doden... the boys zullen er hopelijk er veel van leren! en ja... waar blijven die drempels!!!!
Alex (2-8-2008 om 23:53)
"Wat een onzin. Er staat geen eens dat die persoon te hard heeft gereden". Nee hoor... hij zag die boom niet op tijd oversteken, nou goed...?
Tamse (2-8-2008 om 23:44)
Steeds meer jongelui rijden rond in Goes Noord alsof de hele weg en wijk van hen is. Normaal rijden en voorrang geven aan mensen die dat hebben is er helemaal niet bij. De "onbekende "oorzaak is hier heel eenvoudig: KEIHARD GEREDEN volgens diverse getuigen.
- (2-8-2008 om 23:40)
Wat een onzin. Er staat geen eens dat die persoon te hard heeft gereden.
Cookie-instellingen beheren