Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Drie gewonden bij ongeluk in Goes

Toegevoegd: 02-08-2008, 22.24 uur
Drie gewonden bij ongeluk in Goes
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een eenzijdig ongeluk in Goes zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt.
 
De bestuurder van een personenauto reed door nog onbekende oorzaak rond 19.45 uur tegen een boom op de Europalaan. De Goese brandweer heeft één deur verwijderd om alle slachtoffers op een verantwoorde manier uit de auto te kunnen halen.
 
De gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. Over de aard en de ernst van hun verwondingen is nog niets bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inwoner noord (3-8-2008 om 10:00)
Ik ben benieuwd waneer het volgende ongeluk plaats vind, aangezien veel mensen denken dat het in noord een circuit is, zoals europalaan-hogendorplaan.
T.J. Snoep (3-8-2008 om 09:09)
Er wordt inderdaad veel te hard gereden. Ook wij hebben hierover vaak gebeld. Nu is het een boom, de volgende keer een kind? Wij houden in ieder geval ons hart vast als onze kleinkinderen op straat zijn. Laat asjeblieft die drempels heel snel komen.
H Kleuns (3-8-2008 om 07:46)
Dit is niet de enige snelheidspiraat in noord, er zijn nog een paar VW Golf's en een paar Opels waar je nooit voorang van krijgt. Deze ongelukken kunnen niet uitblijven, de meeste bestuurders hebben ook nog maar een puberrijbewijs. Houd dus in geheel geen rijervaring. Gelukkig geen derden er bij.
Passie (3-8-2008 om 03:54)
Ik hoorde de ambulance rijden. En inderdaad het is een leuk bocht om hard door te gaan. Plaats dan daar in die bocht een drempel net als in die bocht daar bij het ZLM gebouw. Deze kan je echt niet harder als 30 over of je auto komt los van de grond zo dam je het wel in om daar hard te rijden.
Edjuhh (3-8-2008 om 00:48)
Moet je na gaan goes is al een drempelstad. Maar alleen op dat soort pleken weer niet, als je wat verder kijkt kom je er al 4tegen op nog geen afstand van 100m. Maar als het dit keer een boom is wat is het volgende?
Inge (3-8-2008 om 00:44)
"Wat een onzin. Er staat geen eens dat die persoon te hard heeft gereden". Nee hoor... je mag hier 30km/u rijden! Als je met 30 tegen zo'n boom sukkelt hoeven ze je echt niet alle drie uit de auto te knippen en naar het ziekenhuis te brengen...
Cookie-instellingen beheren