Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie gewonden bij ongeluk in Goes

Toegevoegd: 02-08-2008, 22.24 uur
Drie gewonden bij ongeluk in Goes
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een eenzijdig ongeluk in Goes zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt.
 
De bestuurder van een personenauto reed door nog onbekende oorzaak rond 19.45 uur tegen een boom op de Europalaan. De Goese brandweer heeft één deur verwijderd om alle slachtoffers op een verantwoorde manier uit de auto te kunnen halen.
 
De gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. Over de aard en de ernst van hun verwondingen is nog niets bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gerard (3-8-2008 om 11:54)
Niet alleen in Goes-Noord rijden, de heren met petjes en gepimpte autoos zo hard en roekeloos. Laat de familie, als deze piloten een ongeluk maken, de heren uit de auto halen en laat er dan opnames van maken. Deze in discoos en andere gelegenheden afdraaien, zou effect kunnen hebben.
Buurtbewoner (3-8-2008 om 11:36)
Ik gun het niemand en hoop op spoedig herstel. Maar aansluitend op vorige reacties: er is veel te hard gereden. (strepen op de weg en ooggetuigen). En dat is hier ter plaatse meer regel als uitzondering! Gemeente, doe er iets aan a.u.b.
Roos (3-8-2008 om 11:26)
Het is te triest voor woorden en dan heb ik het over al die nieuwsgierige lui aan de kant van de weg. Helpen, nee. In de weg staan, ja. Ze weten het altijd beter. Leuk hé leedvermaak. Ik vind het walgelijk en stoor me hier vreselijk aan.
Vonck (3-8-2008 om 10:57)
In mijn vorige reactie heb ik gezet verder geen gewonden! Daarmee bedoelde ik derden mee. Helaas zijn de bijrijders wel gewond geraakt. Wens jullie veel sterkte!
Vonck (3-8-2008 om 10:52)
Deze kerel rijd idd negen van de tien keer te hard. Hij stopt regelmatig voor de coffeeshop om vervolgens weer als een zotte weg te rijden. Vorige week bij het stoplicht stond deze auto naast me, provocerend gas te geven. Heb dan ook totaal geen medelijden, gelukkig geen andere gewonde! Dat Telt!
Hard (3-8-2008 om 10:29)
Je kunt wel hard willen rijden, maar dan moet je het ook wel kunnen hé. Deze persoon kon het waarschijnlijk nog niet. Waarschijnlijk te jong en te onervaren. Ik zou zeggen, blijven oefenen kerel.
Cookie-instellingen beheren